Een zeker gevoel tijdens uw werk!

Palfinger-kraan keuring en onderhoud bij Carrosserie Elenbaas

Carrosserie Elenbaas is het adres voor een Palfinger-kraan keuring. Dit doen wij als dealer van Palfinger voor de regio Zuid-West Nederland. Onze medewerkers zijn door Palfinger getraind om deze keuringen uit te kunnen voeren. Wij worden hierbij regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke organisatie. Voor al onze producten (autolaadkranen, hout- en schrootkranen, haakarmsystemen, meeneemheftrucks en laadkleppen) ontvangt u na de keuring een productspecifiek rapport.

Palfinger-kraan keuring

Door het uitvoeren van een keuring doet u met een zeker gevoel uw werk. De kans op uitval van uw materieel wordt daardoor verminderd. Materieel dat regelmatig wordt gekeurd en onderhouden gaat immers langer mee.

Wat wordt gecontroleerd?

Tijdens een Palfinger-kraan keuring controleren wij op relevante functionele en veiligheidsaspecten. Na afloop ontvangt u een Palkeur keuringsbewijs en rapportage. De kraan zelf wordt voorzien van een keuringssticker.

Waarom een Palfinger-kraan keuring?

Volgens de Arbo-wet bent u verplicht minimaal één keer per jaar uw autolaadkraan te laten controleren door een deskundige. Deze inspectie kan worden gecombineerd met een onderhoudsbeurt. De jaarlijkse Palfinger-kraan keuring en onderhoudsbeurt voorkomt onnodige stilstand en de daardoor onnodige kosten. Voor het uitvoeren van de jaarlijkse inspectie van uw autolaadkraan maakt Carrosserie Elenbaas gebruik van het Palkeur keurmerk.

Ook de keuring van een containersysteem (zoals haakarmsysteem, portaalarmsysteem, kabelsysteem, etc.) en/of meeneemheftruck is wettelijk verplicht.

Soorten keuringen

Nadat wij een Palfinger-kraan hebben geïnstalleerd wordt deze vóór gebruik uitgebreid gekeurd. Hiervan ontvangt u een officieel certificaat.

Daarnaast bent u wettelijk verplicht jaarlijks een Palfinger-kraan keuring uit te laten voeren. U ontvangt van ons een uitnodiging voor een keuring (Palkeur). Uiteraard kunt u daarnaast ook ‘vreemde’ merken laten inspecteren.

Neem bij vragen via 0166-612310 contact met ons op of mail naar werkplaats@elenbaas.nl Een afspraak inplannen? Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier.

Plan een afspraak in

Bel mij terug
:
Indien u een dag kiest die niet op een werkdag valt, wordt u de eerstvolgende werkdag gebeld.
Korte omschrijving, zoals: informatie of offerte
Bezig met versturen