Alles onder één dak

Complete oplossingen voor iedere carrosserie

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerk-oplossing, van bouw tot onderhoud, wij regelen het. Wij zijn officieel importeur voor Ekeri, Palfinger-dealer voor de regio Zuid-West Nederland en importeur voor Lamberet.

Carrosseriebouw

Ieder type lading vraagt om specifieke oplossingen. Als maatwerkspecialist in het bouwen van carrosserieën springen wij daar graag op in. Mede door onze ervaring en specialisaties in carrosseriebouw onder eigen naam, het leveren/monteren van Palfinger kranen, het leveren van Lamberet koel-/vriescarrosserieën en leveren en installeren van laadbakken en opleggers voor zijbelading van het Finse merk Ekeri staan wij inmiddels bekend als de nummer 1 in body building.

Verkoop

Carrosseriebouw is onze specialiteit. U heeft echter niet altijd een gemodificeerde of op maat gebouwde carrosserie nodig. Ook daar springen we als one-stop-shop graag op in. Wij leveren namelijk ook standaard carrosserieën, aanhangers en accessoires. Het is daarbij interessant om te weten dat wij ook de standaard carrosserie kunnen overspuiten in iedere kleur. Ook de belettering nemen wij op uw verzoek voor onze rekening.

Reparatie

Als one-stop-shop mag ook een werkplaats niet ontbreken. In onze werkplaats vindt u deskundige monteurs die allerhande reparaties aan uw carrosserie uitvoeren. Wist u trouwens dat wij een 24-uurs service hebben? Met onze compleet ingerichte servicewagen bieden wij service op locatie. Nog een bewijs dat service en kwaliteit bij ons voorop staan.

Onderhoud

Vanuit onze professionele werkplaats wordt ook onderhoud uitgevoerd. Denk hierbij aan periodiek onderhoud aan uw carrosserie, maar zeker ook aan de verplichte periodieke keuringen. Zo voeren wij voor u de jaarlijkse keuring van de laadklep (LPK) en/of de jaarlijkse keuring van de autolaadkraan (PALKEUR) uit.

Spuiterij

In onze industriële truckspuiterij verzorgen wij het spuitwerk van alle typen carrosserieën. In één van onze drie spuitcabines wordt uw bedrijfswagen, trailer, aanhanger of marktwagen in de gewenste kleur gespoten. Dus heeft uw truck een nieuwe kleur nodig, wilt u uw voertuigen van uw huisstijl-kleur voorzien of zijn bepaalde delen beschadigd? U bent bij Carrosserie Elenbaas in Poortvliet aan het juiste adres.

Wij gaan voor kwaliteit

Wij beschikken over drie spuitcabines waarin we allerlei combinaties kwijt kunnen. Voor het mooiste resultaat gebruiken wij Cromax lakken. Daarmee bent u verzekerd van de mooiste kleuren en beste bescherming van uw carrosserie tegen zware omstandigheden.

Schadeherstel in onze truckspuiterij

Wij herstellen alle schade aan uw voertuig in ons spuiterij. Onze professionele schadeherstellers zorgen ervoor dat schade aan de carrosserie technisch en cosmetisch vakkundig wordt hersteld. Daarnaast verzorgen wij de afhandeling van de schade met uw verzekeraar, krijgt u vooraf altijd een prijsopgaaf en zorgen wij voor vervangend vervoer. Zo ondervindt u minimale hinder en kunt u door met ondernemen!

Visitekaartje

Uw wagenpark is het visitekaartje van uw bedrijf. Een consequente doorvoering van uw huisstijl in uw wagenpark zorgt voor herkenning op de weg. Ook bij uitbreiding van uw wagenpark is het daarom belangrijk om uw huisstijl toe te passen.

Spuitwerk

Ook voor het spuiten van keukens, binnendeuren, agrarische machines en overig industrieel spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres.