De nummer 1 in body building

Carrosserie Elenbaas maatwerk carrosserieën

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. De wensen en eisen qua formaat, draagvermogen en laad- en losmogelijkheden zijn in elke situatie anders. Als ondernemer werkt u dagelijks met uw materieel, waardoor u precies weet wat u nodig heeft. Wij zijn carrosseriebouwers met jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe wij uw wensen om kunnen zetten in een ontwerp op maat.

Carrosserie op maat

Wij zijn one-stop-shop in carrosseriebouw en nemen het ontwerp, de bouw en onderhoud voor onze rekening. We starten met het in beeld brengen van uw wensen en eisen. Daarna maken onze ontwerpers een technisch ontwerp dat voldoet aan alle wettelijke eisen, bijvoorbeeld op het gebied van constructie-eisen, draagvermogen en markering. Het financiële aspect van de opdracht hoort hier uiteraard ook bij. In overleg met u als opdrachtgever stellen wij het ontwerp waar nodig bij, waarna de bouw van uw nieuwe carrosserie op maat kan beginnen.

Bestaande carrosserie aanpassen

Na verloop van tijd kan het zijn dat u uw carrosserie aan wilt passen. Is uw werk zo veranderd dat verlenging, verhoging of uitbouwen van uw bestaande carrosserie nodig is? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Inspectie en onderhoud

Een carrosserie wordt intensief gebruikt en krijgen heel wat (gewicht) te verduren. Regelmatig onderhoud is daarom noodzakelijk. U kunt bij Carrosserie Elenbaas terecht voor de jaarlijkse LPK (Laadkleppen Periodieke Keuring) en/of Palfinger-kraan keuring. Wij voeren ook algemene inspecties uit. Daarbij kijken wij onder andere naar de juiste werking van deurafsluitingen, rubbers, lampen en elektrische aansluitingen.

Reparatie

Schade gereden of zijn onderdelen aan vervanging toe? Ook voor reparatie bent u bij Carrosserie Elenbaas aan het juiste adres. Samen proberen we ongeplande stilstand zoveel mogelijk te voorkomen. Wij hebben een 24-uurs service en bieden met onze compleet ingerichte servicewagen service op locatie.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in, zodat wij een offerte voor u op kunnen stellen of neem contact met ons op.

Offerte-aanvraag

Gegevens product

L x B x H (in cm)
Specifieke wensen/eisen mbt vervoer, soort opbouw, laadklep en/of -kraan etc.
Bezig met versturen