De beste keuze voor laden en lossen

Palfinger autolaadkranen

Palfinger kranen kenmerken zich door hun robuustheid, maar hebben een relatief laag eigen gewicht. Voor elke chassisconfiguratie wordt voor aanvang van de montage een sterkte- en stabiliteitsberekening gemaakt. Zo is vooraf duidelijk of de gewenste capaciteit en het gekozen chassis tot een optimale combinatie leidt.

Palfinger autolaadkranen

Carrosserie Elenbaas in Poortvliet (Zeeland) is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud van de volgende productgroepen:

  • Crane Autolaadkranen
  • Epsilon hout- en schrootkranen
  • Palift haakarmsystemen & portaalarmsystemen
  • Crayler meeneemheftrucks
  • Equipment toebehoren

Vele opties

Natuurlijk bieden wij u ook vele opties die u van een gespecialiseerde kraanleverancier mag verwachten. Denk hierbij aan 4-punts afstempeling, radio­grafische besturing en lieren. Tevens leveren wij diverse kraanaccessoires zoals knijperbakken, pallet­haken en rotators.

Wij kunnen ook de opbouw van uw carrosserie verzorgen. Dit geeft voor u als eindgebruiker een duidelijke meerwaarde. Eén aanspreekpunt, een kortere opbouwtijd en het gehele frame met laadbak wordt gedemonteerd voor een optimale conservering!

Natuurlijk kunt u ook voor service en Palkeur keuringen bij ons terecht.

Over Palfinger

Palfinger staat voor de meest innovatieve, betrouwbare en efficiëntste laadkranen. Laadkranen voor commerciële voertuigen en voor maritieme oplossingen. Met zijn technologische expertise en ervaren werknemers zet Palfinger de kwaliteitsstandaarden voor de branche.

Het bekendste en meest populaire Palfinger-product is de laadkraan. Met 150 verschillende modellen is het bedrijf marktleider op dit gebied. Het bedrijf heeft 30 procent van de markt in handen en ook een grote collectie bosbouw- en containerkranen.

Palfinger heeft zijn hoofdkantoor in Salzburg (Oostenrijk). Verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika heeft het bedrijf 4500 verkoop en servicecentra. Daarmee zijn ze actief in 130 landen op vijf continenten.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in, zodat wij een offerte voor u op kunnen stellen of neem contact met ons op.

Offerte-aanvraag Palfinger

Gegevens product

L x B x H (in cm)
Specifieke wensen/eisen mbt vervoer, soort opbouw, laadklep en/of -kraan etc.
Bezig met versturen