Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Palfinger PK 62002-EH E voor aannemings- en verhuurbedrijf J. Hoondert

Aannemings- en verhuurbedrijf J. Hoondert

Samen met Automotions Mercedes-Benz uit Goes kregen wij een mooie opdracht van Aannemings- en verhuurbedrijf J. Hoondert uit ’s-Heerenhoek. Op basis van een Mercedes Actros 3353LS 6×4 brachten wij in eigen beheer een ponton aan.

Groot voordeel van ontwikkeling in eigen beheer is dat we zelf de juiste materiaalkeuzes kunnen maken en het ponton torsiestijf kunnen maken. De gebruiker heeft hier in de dagelijkse praktijk veel gemak van.

Op de truck is een PK 62002-EH E kraan gemonteerd. Deze kraan is zes keer hydraulisch uitschuifbaar. De capaciteit van deze kraan is 3000 kilo op ruim 16 meter. De kraan is uitgerust met het subliem werkende Palfinger HPSC stabiliteit bewakingssysteem. Dit systeem zorgt voor totale ontzorging van de machinist, zodat hij/zij zich volledig kan concentreren op de hijswerkzaamheden. Uiteraard hoort hier ook bewaking van de transportpositie (borging van de steunpoten) bij.

Via een display aan beide zijden van de kraan en op de radiografische afstandsbesturing wordt de kraanbediener geïnformeerd over de actuele status van alle steunpoten.

De kraan is behandeld volgens het unieke Palfinger KTL systeem dat ervoor zorgt dat ook holle ruimtes zijn geconserveerd.

Wij wensen Hoondert veel veilige kilometers en draaiuren toe met deze prachtige truck!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud. Ook voor service en PALKEUR keuringen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Jean-Paul Elenbaas, verkoper binnendienst. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen