Palfinger autolaadkranen

De beste keuze voor laden en lossen

Carrosserie Elenbaas in Poortvliet (Zeeland) is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud van de volgende productgroepen:

Palfinger kranen kenmerken zich door hun robuustheid, maar hebben een relatief laag eigen gewicht. Voor elke chassisconfiguratie wordt voor aanvang van de montage een sterkte en stabiliteitsberekening gemaakt. Zo is vooraf duidelijk of de gewenste capaciteit en het gekozen chassis tot een optimale combinatie leidt.

Vele opties

Natuurlijk bieden wij u ook vele opties die u van een gespecialiseerde kraanleverancier mag verwachten, zoals 4-punts afstempeling, radio­grafische besturing en lieren. Tevens leveren wij diverse kraan­accessoires zoals knijperbakken, pallet­haken en rotators.

Doordat wij ook de opbouw van uw carrosserie kunnen verzorgen geeft dit voor u als eindgebruiker een duidelijke meerwaarde: één aanspreekpunt, een kortere opbouwtijd en het gehele frame met laadbak wordt gedemonteerd voor een optimale conservering!

Natuurlijk kunt u ook voor service en PALKEUR keuringen bij ons terecht.

Over Palfinger

Palfinger staat voor de meest innovatieve, betrouwbare en efficientste laadkranen voor commerciële voertuigen en voor maritieme oplossingen. Met zijn technologische expertise en ervaren werknemers zet Palfinger de kwaliteitsstandaarden voor de branche.

Het bekendste en meest populaire Palfinger-product is de laadkraan. Met 150 verschillende modellen is het bedrijf marktleider en heeft 30 procent van de markt in handen. Het bedrijf heeft ook een grote collectie bosbouw- en containerkranen.

Palfinger heeft zijn hoofdkantoor in Salzburg (Oostenrijk). Verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika heeft het bedrijf 4500 verkoop en servicecentra. Daarmee zijn ze actief in 130 landen op vijf continenten.

« Terug naar 'carrosserie'