Truckspuiterij

Schadeherstel van trucks en bedrijfswagens

In onze industriële truckspuiterij verzorgen wij het spuitwerk van alle typen carrosserieën. In een van onze drie spuitcabines wordt uw bedrijfswagen, trailer of aanhanger in de gewenste kleur gespoten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het overspuiten om uw voertuig in de huisstijlkleur te spuiten, of het overspuiten van beschadigde delen.

In alle gevallen kunt u dezelfde kwaliteit en benadering verwachten die u van ons gewend bent. Van (technisch) advies tot en met de uitvoering en nazorg. Als onderdeel van ons kwaliteitsbeleid gebruiken wij Cromax lakken. Daarmee bent u verzekerd van de mooiste kleuren en beste bescherming van uw carrosserie tegen zware omstandigheden.

Schadeherstel in onze truckspuiterij

Ook voor schade kunt u terecht in onze spuiterij. Onze gediplomeerde schadeherstellers zorgen ervoor dat schade aan de carrosserie technisch en cosmetisch vakkundig wordt hersteld. Daarnaast verzorgen wij de afhandeling van de schade met uw verzekeraar, krijgt u vooraf altijd een prijsopgaaf en zorgen wij voor vervangend vervoer.

Zo ondervindt u minimale hinder en bent u altijd verzekerd van mobiliteit.

Spuitwerk

Ook voor het spuiten van keukens, binnendeuren, agrarische machines en overig industrieel spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

« Terug naar 'onze producten'