Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

X-low chassis met zelfdragende geïsoleerde laadbak

GMS

Wij hebben een geïsoleerde laadbak op een verlaagd X-low chassis vervaardigd en gemonteerd. Deze opdracht hebben wij uitgevoerd in samenwerking met Coxx Mobile Systems. Dit project was een opdracht van GMS uit Alblasserdam.

Dit bedrijf is actief in de archiefsector. GMS digitaliseert de meest uiteenlopende archiefcollecties. Van dossiers en boeken tot microfilms en van handschriften tot negatieven.

Isolatie

De te archiveren documenten dienen onder de juiste temperatuur vervoerd te worden. Wij hebben een zelfdragende geïsoleerd laadbak ontwikkeld. De laadbak heeft de volgende inwendige afmetingen: 6250 x 2230 x 2400 mm en een totale hoogte van 2980 mm (zonder koelmachine). De achterzijde is afgesloten door een elektrisch geïsoleerde roldeur. Deze is voorzien van een elektrische en handmatige vergrendeling.

Makkelijk laden en lossen door verlaagd X-low chassis

Het voertuig heeft een rijhoogte van 500 mm. Als de luchtvering in de laagste stand staat is dit 420 mm. In combinatie met de aluminiumramp en mover is het ontzettend makkelijk om te laden en lossen. Voor de mover is een oplaadpunt in de laadbak aangebracht, zodat deze altijd bedrijfszeker is.

De lage instap van het X-low chassis, gecombineerd met een hoog laadvermogen bieden de ideale basis voor vervoer van goederen en personen.

Klimaatbeheersing

Het klimaat in de laadbak wordt beheerst door een Carrier Xarios 350 met heet gasverwarming. Omdat achter de cabine een slaapvertrek is aangebracht, is de Xarios op het dak gemonteerd. Het geheel is in onze eigen spuiterij voorzien van een metallic laklaag, afgewerkt met blanke lak.

Wij wensen GMS veel veilige kilometers toe met dit speciale transportmaterieel!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen