Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Zeer luxe verhuiswagen met zijdeuren, verhuislift en extra voeding

Aan Caljouw Rademaker Verhuizingen hebben wij een multifunctionele verhuiswagen geleverd. Deze truck is van alle denkbare gemakken voorzien.

De laadbak van de verhuiswagen met een lengte van 8.60 meter en een binnenhoogte van 2.74 meter is aan de linkerzijde voorzien van een dubbele zijdeur. Aan de rechterzijde zijn drie dubbele zijdeuren aangebracht. Het geïsoleerde dak is voorzien van led-plafonnières. Verdeeld over het dak zijn speakers aanwezig, zodat onder het laden en lossen ook muziek geluisterd kan worden.

Lift

De zijwanden zijn voorzien van op 3 niveaus verzonken bindrailsen en tredfort bekleding. Dit gaat het beschadigen van de te vervoeren goederen tegen. Voor de vloer is gekozen voor een 28mm laminaat vloer. Deze is verlijmd en aan het hulpraam geschroefd. De achterzijde wordt afgesloten door een verhuislift welke tot 6 meter boven het maaiveld kan laden en lossen. De lift is ook te gebruiken als oprijramp.

Extra voeding

De voeding wordt verzorgd door een set extra accu’s welke ook via een bypass de truckaccu’s kunnen opstaren, mochten deze leeg zijn. Door op de extra accu`s een omvormer aan te sluiten is er in de laadruimte 220V aanwezig.

Uitbreiding

De onderbouw van de verhuiswagen is volledig uitgevoerd in RVS. Waar mogelijk is deze voorzien van grote RVS kisten om alle benodigde verhuismaterialen makkelijk in mee te kunnen nemen. Ook het meenemen van een aanhangwagen is geen probleem, zo is er een 40mm vangmuilkoppeling en een kogelkoppeling gemonteerd. Zowel de laadbak, verhuislift onderbouw en truckcabine zijn in onze eigen design afdeling voorzien van de juiste laklaag en geplakte huisstijl.

Wij wensen Caljouw Rademaker veel werkplezier met dit luxe werkpaard!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen