Zeer luxe verhuiswagen met zijdeuren, verhuislift en extra voeding

Bekijk alle foto's (27)
Bekijk alle foto's (27)

Aan Caljouw Rademaker Verhuizingen hebben wij een multifunctionele verhuiswagen geleverd. Deze truck is van alle denkbare gemakken voorzien.

De laadbak van de verhuiswagen met een lengte van 8.60 meter en een binnenhoogte van 2.74 meter is aan de linkerzijde voorzien van een dubbele zijdeur. Aan de rechterzijde zijn drie dubbele zijdeuren aangebracht. Het geïsoleerde dak is voorzien van led-plafonnières. Verdeeld over het dak zijn speakers aanwezig, zodat onder het laden en lossen ook muziek geluisterd kan worden.

Lift

De zijwanden zijn voorzien van op 3 niveaus verzonken bindrailsen en tredfort bekleding. Dit gaat het beschadigen van de te vervoeren goederen tegen. Voor de vloer is gekozen voor een 28mm laminaat vloer. Deze is verlijmd en aan het hulpraam geschroefd. De achterzijde wordt afgesloten door een verhuislift welke tot 6 meter boven het maaiveld kan laden en lossen. De lift is ook te gebruiken als oprijramp.

Extra voeding

De voeding wordt verzorgd door een set extra accu’s welke ook via een bypass de truckaccu’s kunnen opstaren, mochten deze leeg zijn. Door op de extra accu`s een omvormer aan te sluiten is er in de laadruimte 220V aanwezig.

Uitbreiding

De onderbouw van de verhuiswagen is volledig uitgevoerd in RVS. Waar mogelijk is deze voorzien van grote RVS kisten om alle benodigde verhuismaterialen makkelijk in mee te kunnen nemen. Ook het meenemen van een aanhangwagen is geen probleem, zo is er een 40mm vangmuilkoppeling en een kogelkoppeling gemonteerd. Zowel de laadbak, verhuislift onderbouw en truckcabine zijn in onze eigen design afdeling voorzien van de juiste laklaag en geplakte huisstijl.

Wij wensen Caljouw Rademaker veel werkplezier met dit luxe werkpaard!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Als carrosseriebouwers met jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen om kunnen zetten in een ontwerp op maat.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Als carrosseriebouwers met jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen om kunnen zetten in een ontwerp op maat.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Elenbaas projecten

Elenbaas projecten (99)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!