Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Sterk stuk gereedschap met Palfinger kraan

Nutswerk B.V.

Voor Nutswerk B.V. uit Kapelle mochten wij een Palfinger haakarmsysteem en een Palfinger Epsilon Q170Z84TI Z-kraan opbouwen op een Mercedes-Benz Arocs 3246 L 8X4.

De kraan is voorzien van hoogsta met aflegplaats voor de afstandsbediening, Epslink en speciale grijper. De kraan en grijper vouwen op, zodat het geheel binnen de maximale voertuigbreedte blijft.

De kraan is uitgevoerd met het door Epsilon gepatenteerde Easy-Fold opvouwsysteem. Door bediening van de functie ‘knikgiek heffen’ vouwt de kraan geheel op. Achter de kraan is een Palfinger haakarm type T26 met een capaciteit van 26 ton gemonteerd. De haakarm is beveiligd tegen foutieve bewegingen. De conservering van het geheel is in eigenhuis uitgevoerd. De haakarm is uitgevoerd met twee extra functies zodat in de cabine de multikappen en het hydrobord van de afzet container bediend kan worden.

Veel veilige draaiuren met dit mooie gereedschap!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud. Ook voor service en PALKEUR keuringen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Jean-Paul Elenbaas, verkoper binnendienst. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen