Specifiek uitgeruste Lamberet laadbak voor stedelijke distributie

Horecagroothandel Den Hoed

Bekijk alle foto's (11)
Bekijk alle foto's (11)

Aan Horecagroothandel Den Hoed hebben wij op basis van een Mercedes-Benz Actros 1924 een Lamberet laadbak geleverd. De truck is specifiek uitgerust met oplossingen voor stedelijke distributie.

De laadbak is doormiddel van een lengteshot opgedeeld in een 1/3 en 2/3 compartiment, waardoor een gekoeld en diepvries compartiment ontstaat. Het achterkader is uitgevoerd met deuren, zodat er zo min mogelijk koele lucht uit de laadbak ontsnapt. Om dit nog verder terug te dringen wordt gebruikgemaakt van een luchtgordijn.

Om een goede luchtcirculatie in de laadbak te verkrijgen is er tegen het kopschot een verdamperrek gemonteerd. Het kopschot is voorzien van een Carrier vector 19 HE Multi-temp waarvan het display in de cabine is overgebouwd. De goede isolatiewaarde van de Lamberet laadbakken in combinatie met deze unit zorgen er voor dat de TOC van dit voertuig extreem laag blijft.

Makkelijk laden en lossen in de stad

Om makkelijk te kunnen laden en lossen is een achtersluitende laadklep gemonteerd. Deze wordt gevoed wordt door een extra accuset in de gereedschapskist. Doordat het op de Nederlandse wegen en in de steden steeds drukker wordt, is er ook aan de veiligheid van de chauffeur en het overige verkeer gedacht. Zo is het voertuig aan de voor- en achterkant voorzien van knipperlichten die inschakelen bij het laden en lossen. Boven in het achterkader zitten 3 functielampen, zodat achteropkomend verkeer goed kan zien als er gemanoeuvreerd wordt. Voor het werken in de laadbak is daglicht ledverlichting aangebracht, met zowel links als rechts in de laadbak een 20 minuten schakelaar. In het achterkader is een achteruitrijcamera gemonteerd en in de laadbak een camera. Beide camera’s worden op het display in de truck geprojecteerd.

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (98)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!