Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 
 

Lamberet koel-/vriescarrosserieën bij Carrosserie Elenbaas

The strong link in the cold chain

Sinds april 2010 is Carrosserie Elenbaas officieel importeur van Lamberet in Nederland. Hiermee zijn wij de enige partij op de Nederlandse markt in koel- en vries­carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. De inhoud van de producten van deze bekende Franse carrosseriebouwer variëren van 1 m3 tot en met 100 m3. Wij leveren zowel bestelauto’s als opleggers.

Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren. Denk hierbij aan PIEK-uitvoering, opleggers met rollenbanen in de vloer en voorzien van een ATP-FRC-certificaat. Wij leveren opleggers in multi-temp uitvoering met keuze uit verschillende dwars-, tussen-, en lengteschotten. Dit om de compartimenten zo functioneel mogelijk in te delen. De producten zijn te verkrijgen met de volgende maximale inwendige afmetingen. Maximale inwendige hoogte 2800 mm en maximale breedte 2495 mm op de stootlijst en 2500 mm op de zijwand.

Lamberet doet geen concessies

Koelen; daar draai het bij Lamberet om. Het Franse bedrijf biedt producten die aansluiten bij de praktijk. Een Lamberet-paneel heeft 16 procent meer isolatiewaarde dan een paneel van metaal. Een ideale oplossing in een omgeving met wisselende temperaturen. Doordat de panelen geen metaal bevatten zijn ze niet corrosiegevoelig.

Een greep uit het aanbod:

Oplossingen die geschikt zijn voor vele toepassingen. Denk aan:

Carrosserie Elenbaas koppelt dit brede productaanbod aan een flexibele en adequate verwerking. Zo bieden wij u voor elk koel-/vries­transport de juiste oplossing aan. Natuurlijk kunt u ook voor reparatie en onderhoud bij ons terecht.

Neem voor meer informatie over onze producten contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in, zodat wij een offerte voor u op kunnen stellen of neem contact met ons op.

Offerte-aanvraag Lamberet

Gegevens product

L x B x H (in cm)
Specifieke wensen/eisen mbt vervoer, soort opbouw, laadklep en/of -kraan etc.
Bezig met versturen

 

« Terug naar 'carrosserie'

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen