Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Scania voorzien van open laadbak met Palfinger laadkraan

Beuken Staalhandel

Voor Beuken Staalhandel uit Bergen op Zoom hebben we deze Scania, voorzien van een open laadbak met Palfinger laadkraan, mogen leveren.

Achter de cabine is een Palfinger PK 24.001 SLD5 met twee hydraulische uitschuifdelen gemonteerd. De kraan is tevens voorzien van radiografische afstandsbesturing.

De openlaadbak is in eigen huis geëngineerd en geconstrueerd. De laadbak is naar wens van de klant van alle gemakken voorzien, zoals voldoende bindvoorzieningen. Voor het rijden met lange lading is door ESTEPE de cabine gehalveerd. Wij hebben een uithaal in het kopschot gemaakt. De lange lading wordt op de laadbak ondersteund door gegalvaniseerde demontabele steunen. Ook is aan de achterzijde voor het rijden met langere lading een uitschuifbaar lengtebord gemonteerd. De laadbak is volledig gemetalliseerd en vervolgens in eigen huis geconserveerd.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud. Ook voor service en PALKEUR keuringen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Jean-Paul Elenbaas, verkoper binnendienst. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen