PN kipper en Epsilon Z-kraan voor het extreem zware werk

Reinier Looij Transport

Bekijk alle foto's (4)
Bekijk alle foto's (4)

Voor Reinier Looij Transport B.V. uit Middelharnis hebben wij deze MAN mogen voorzien van een tweezijdige PN kipper en een Epsilon Q170Z84TI Z-kraan.

De robuuste Palfinger kipper met een inhoud van 12 m3 is voorzien van een hydraulisch bedienbaar zijbord, hydraulisch bediende eenzijdige multikap en een Franse achterklep. De rechterdeur scharniert dubbel, zodat deze, wanneer de multikap geopend is, hier vlak tegenaan sluit. De achterklep wordt vergrendeld door pneumatisch bediende klauwen onder de achterbalk.

Epsilon Q170Z84TI kraan

Achter de cabine is een Epsilon Q170Z84TI kraan gemonteerd. De robuust uitgevoerde kraan behoort tot de B4 kraangroep voor extreem zware toepassingen. Met de hoge werk- en draaisnelheden is deze kraan uniek in zijn klasse. Voor het opvouwen is het unieke Easy Fold opvouwsysteem aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de kraan in de lucht kan worden uit- en ingevouwen.

De kraan is standaard voorzien van Epslink; een systeem waarbij de kraankop kan draaien. Dit kan met behulp van een speciaal ontwikkeld kruisstuk met slangenpakket, zodat de grijpbak op de juiste manier kan opvouwen en centreren. De slangen voor de knijpbak lopen door de knikmast, zodat deze niet kunnen beschadigen.

De Z-kraan is voorzien van het standaard exclusieve KTL lakbehandeling systeem (Kathodische Dompelbad Lakbehandeling), net zoals alle andere Palfinger en Epsilon kranen.

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Palfinger projecten

Palfinger projecten (44)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!