Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Palfinger PK 23001-EH autolaadkraan op openlaadbak met wielkuipen

De Groen Transport

Van De Groen Transport uit Tholen kregen wij de opdracht voor het leveren van een volledig nieuwe combinatie met een Palfinger PK 23001-EH autolaadkraan. Al vele jaren werken wij met veel plezier met De Groen samen. We zijn dan ook extra trots dat we ook nu weer deze opdracht kregen!  

We leverden een openlaadbak met wielkuipen gemonteerd op een Mercedes-Benz Actros 2542L 6×2. Op 20”positie zijn twistlocks aangebracht. In de lengte van de laadbak is twee keer een staaf-bindrail gemonteerd. Verder zijn aangebracht: pneumatische onderbouwkoppeling, aan de voorzijde zijborden, voor en achter breedte-borden, overrijdbare achterklep, onder de wielkuipen RVS-kisten met schuiflade, extra nato stekker voor het opstarten van voertuigen en tussen as 2 en 3 assenkisten.

Achter dit voertuig hangt een Elenbaas 20 tons middenas aanhangwagen. Deze is voorzien van dezelfde opties als de motorwagen laadbak.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud. Ook voor service en PALKEUR keuringen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Jean-Paul Elenbaas, verkoper binnendienst. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen