Palfinger PK 18002-EH D kraan op een open laadbak

Goemaat®

Bekijk alle foto's (8)
Bekijk alle foto's (8)

Aan Goemaat® hebben wij op basis van een Scania G410, een open laadbak met Palfinger autolaadkraan geleverd. Goemaat® is gespecialiseerd in het produceren, leveren en monteren van alle soorten glas en kozijnen van kunststof en aluminium. Om geproduceerde goederen snel en efficiënt op locatie te krijgen, heeft Goemaat® Carrosserie Elenbaas als partner gekozen om de laadbak en autolaadkraan te vervaardigen.

De laadbak is zo laag als mogelijk geconstrueerd om ook hoge glasbokken te kunnen vervoeren. Om deze bokken snel en efficiënt vast te kunnen zetten, zijn in de laadvloer RVS C-profielen gemonteerd. Tussen deze profielen is een 40 mm hardhouten vloer gemonteerd. Aan de achterzijde is een verlaagde koppeling met opklapbare bumper gemonteerd en in de wielbasis twee rvs-kisten met schuiflade.

Perfecte afwerking

Om roest te voorkomen is speciale aandacht aan de conservering besteed. Zo is de gehele laadbak geschoopeerd en daarna in kleur gespoten, Alle velgen zijn opnieuw gespoten en met blanke lak afgewerkt. Het chassis van de truck heeft een extra laklaag in chassiskleur gekregen. De laadkraan is standaard KTL gedompeld, maar ook deze is afgewerkt met blanke lak.

Autolaadkraan

De Palfinger PK 18002-EH D kraan behoort tot de kraangroep B3. Deze heeft een lastmoment van 15.5 Tm. De kraan is eindeloos draaiend en heeft een hydraulisch bereik van 14,8 meter. Op dat punt heeft de kraan een capaciteit van 860 kilo. Verder is de kraan voorzien van het Palfinger AOS actief trillingsdempingsysteem. Op de knikgiek zijn ledlampen aangebracht. De steunpoten zijn radiografisch te bedienen. Verder is de kraan voorzien van een HPSC stabiliteitsbewakingsysteem met volledig variabele afstempel, 180 graden hydraulisch hoog-zwenkbare steunpoten met tandheugelposities, geometriebewakingssysteem, uitbreiding voor overlastbeveiliging volgens de actuele EN12999 norm en een elektronische HPLS besturingsunit die middels een schakelaar op de zender van de radiografische afstandbesturing is te activeren.

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Palfinger projecten

Palfinger projecten (46)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!