Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Open laadbak met Palfinger kraan

P. de Heus en Zonen Groep B.V.

Voor P. de Heus en Zonen Groep uit Mijnsheerenland leverden wij negen jaar geleden een truck. Na veelvuldig gebruik was deze aan vervanging toe. Wij kregen van De Heus opnieuw het vertrouwen om een auto met open laadbak en Palfinger kraan te leveren. Een mooi bewijs van de tevredenheid van beide partijen over de samenwerking.

De openlaadbak is zo laag mogelijk opgebouwd in combinatie met de Palfinger PK 23001-EH A kraan. Laadbak is uitgerust met voldoende bindmogelijkheden. Zo zijn er aan beide kanten 8 bind-ringen met een capaciteit van 2500 kilo aangebracht. Over het midden van de vloer lopen twee verzonken bindrails. Hieraan kunnen landbouwvoertuigen met kettingen worden verankerd. De RVS-kist en schuiflades zijn in eigen huis gefabriceerd. De gehele carrosserie is door ons geschopeerd en afgelakt.

Palfinger kraan

De Palfinger autolaadkraan heeft een vlucht van 8,1 meter. Op die lengte kan de kraan nog steeds een gewicht tillen van 2650 kilo. Zoals elke Palfinger kraan is ook deze kraan uitgerust met radiografische bediening en een KTL dompelbad lakbehandeling. Daarnaast is kraan voorzien van het intelligente Palfinger HPSC – 360° stabiliteitsbewakingssysteem. De bediener kan zich zo volledig focussen op de last in de kraan en hoeft zich verder nergens druk over te maken.

Wij wensen P. de Heus & Zonen veel veilige kilometers en draaiuren toe met dit mooie stuk gereedschap!

« Projectoverzicht
Wij zijn specialist in