Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

MB Actros met Palfinger haakarmsysteem en Epsilon Z-kraan

Gemeente Borsele

In opdracht van de Gemeente Borsele bouwden wij deze Mercedes-Benz Actros 2540 L 6×2 met een Palfinger haakarmsysteem en een Palfinger Epsilon Q150Z84TI Z-kraan.

De kraan is voorzien van hoogsta met aflegplaats voor de afstandsbediening, Easy-Fold opvouwsysteem, Epslink en speciale grijper. De kraan valt in combinatie met de opgevouwen gemonteerde grijper binnen de maximale voertuigbreedte en is uitgevoerd met het door Epsilon gepatenteerde Easy-Fold opvouwsysteem. Door bediening van de functie ‘knikgiek heffen’ vouwt de kraan geheel op.

Achter de kraan is een Palfinger haakarm type T18 SLD5 met een capaciteit van 18 ton gemonteerd. De haakarm is beveiligd tegen foutieve bewegingen. De conservering van het geheel hebben wij in eigenhuis uitgevoerd. Ook leverden wij de Palfinger Nederland afzetcontainer met hydrobord en éénzijdige multikappen. De haakarm is uitgevoerd met twee extra functies zodat in de cabine de multikappen en het hydrobord bediend kunnen worden. Het is ook mogelijk om deze functies te bedienen vanaf de afstandsbediening.

Wij wensen de Gemeente Borsele vele veilige draaiuren met dit mooie gereedschap toe!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud. Ook voor service en PALKEUR keuringen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Jean-Paul Elenbaas, verkoper binnendienst. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen