Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Open laadbak met wielkuipen en oprijramp

Riemens Groenvoorziening Hoek

Aan Riemens Groenvoorziening uit Hoek hebben wij een open laadbak met wielkuipen en oprijramp mogen leveren.

De laadbak is uitgevoerd met een driedelig gelast frame met wielbakken boven de achter-assen. Dit om een zo laag mogelijke vloerhoogte te creëren. Voor de trekas zijn wielkuipen opgenomen om bijvoorbeeld tractoren en aanhangwagens met grote wielen binnen de wettelijk toegestane 4 meter te kunnen vervoeren.

Voor zware ladingen

Aan de achterzijde is het voertuig voorzien van een hydraulische oprijramp. Deze heeft een capaciteit van 16000 kg. Onder deze ramp is de achterbumper – in de lijn van de spatschermen – uitgevoerd in roestvrijstaal. Om de te vervoeren lading goed te kunnen borgen zijn in het randprofiel zware lading-ogen opgenomen.

De laadbak is volledig gemetalliseerd en in onze eigen spuiterij voorzien van een door de klant gewenste laklaag. Deze conservering garandeert dat u lang kunt genieten van de laadbak zonder last te hebben van corrosie.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen