Openlaadbak met Palfinger PK7.001 SLD autolaadkraan

Machinefabriek De Poort

Bekijk alle foto's (5)
Bekijk alle foto's (5)

Van Machinefabriek De Poort in Bergen op Zoom kregen wij de mooie opdracht voor het bouwen van een open laadbak met Palfinger autolaadkraan.

De laadbak is uitgevoerd met een V-randprofiel waar om de 50 cm bindringen in zijn aangebracht. Deze hebben een capaciteit van 2500 kg. In de laadvloer zijn 12 extra rongpotten aangebracht. De aluminium zijborden zijn driedelig uitgevoerd en 30 cm hoog. Het achterbord kan worden ondersteund door vier schuifkokers die met de rongen vol-bad gegalvaniseerd zijn.

Verder zijn op een frame twee RVS gereedschapskisten gemonteerd. Dit frame is samengesteld uit kokerprofielen die aan het chassis zijn geschroefd. De kisten zijn in onze eigen plaatwerkerij geproduceerd. Voor een optimale conservering is de carrosserie in onze eigen spuiterij voorzien van drie lagen laksysteem.

Palfinger PK 7.001 SLD 3 autolaadkraan

De Palfinger autolaadkraan is van het type PK 7.001 SLD 3. Deze kraan heeft een hydraulisch bereik van 9,2 meter en kan 570 kg tillen. De kraan is voorzien van het HPSC-E stabiliteitsbewakingssysteem met volledig variabele afstempelposities. Via de radiografische zender is het mogelijk de motor in en uit te schakelen, het gas automatisch op en af te toeren, de werklamp aan en uit te zetten en de steunpoten te bedienen.

MAN dealer Thieu van Dorst uit Goes heeft de verschillende componenten zo gepositioneerd dat de steunpoten gewoon omlaag kunnen blijven hangen. Palfinger autolaadkranen zijn standaard uitgevoerd met het befaamde KTL laksysteem (Kathodische Dompelbad Lakbehandeling) en afgespoten in de standard kleur RAL 3020 rood.

Wij wensen De Poort veel veilig kilometers en draaiuren toe met deze open laadbak!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Palfinger projecten

Palfinger projecten (46)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!