Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Levering van een multifunctionele verhuiswagen

Caljouw Rademaker Verhuizingen

Aan het Zeeuwse verhuisbedrijf Caljouw Rademaker hebben wij opnieuw een zeer luxe multifunctionele verhuiswagen mogen leveren. De truck is van alle denkbare gemakken voorzien.

De laadbak van de verhuiswagen heeft een lengte van 8.60 meter en een binnenhoogte van 2.74 meter. Aan de linkerzijde is de laadbak voorzien van een dubbele zijdeur, aan de rechterzijde zijn drie dubbele zijdeuren aangebracht. Aan het geïsoleerde plafond zijn led-plafonnières en speakers aangebracht. Laden en lossen én muziek luisteren gaan prima samen!

Praktische multifunctionele verhuiswagen

Op de zijwanden van de laadbak zijn op drie niveaus verzonken bindrailsen en tredfort bekleding aangebracht. Dit om het beschadigen van de te vervoeren goederen tegen te gaan. Op de vloer is een 28mm dikke laminaatvloer aangebracht. De vloer is verlijmd en aan het hulpraam geschroefd. De achterzijde wordt afgesloten door een verhuislift, die tot 6 meter hoog kan laden en lossen. De lift is tevens te gebruiken als oprijramp. Een set extra accu’s levert voldoende voeding. In geval van nood kunnen deze via een bypass de truck zelf opstarten. Via een omvormer is in de laadruimte 220V aanwezig.

Extra opbergruimte

De onderbouw van de verhuiswagen is volledig uitgevoerd in RVS. Hierin zijn grote RVS kisten aangebracht om alle benodigde verhuismaterialen makkelijk in mee te kunnen nemen. De 40mm grote vangmuil- en kogelkoppeling maken het meenemen van een aanhangwagen mogelijk. In onze design afdeling zijn de laadbak, verhuislift, onderbouw en truckcabine voorzien van een laklaag en bestickering.

Wij wensen Caljouw Rademaker opnieuw veel werkplezier met deze luxe multifunctionele verhuiswagen toe!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen