Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 
 

Truckspuiterij

Schadeherstel van trucks en bedrijfswagens

In onze industriële truckspuiterij verzorgen wij het spuitwerk van alle typen carrosserieën. In één van onze drie spuitcabines wordt uw bedrijfswagen, trailer, aanhanger of marktwagen in de gewenste kleur gespoten. Dus heeft uw truck een nieuwe kleur nodig, wilt u uw voertuigen van uw huisstijl-kleur voorzien of zijn bepaalde delen beschadigd? U bent bij Carrosserie Elenbaas in Poortvliet aan het juiste adres.

Wij gaan voor kwaliteit

Wij beschikken over drie spuitcabines waarin we allerlei combinaties kwijt kunnen. Voor het mooiste resultaat gebruiken wij Cromax lakken. Daarmee bent u verzekerd van de mooiste kleuren en beste bescherming van uw carrosserie tegen zware omstandigheden.

X-low chassis met zelfdragende geïsoleerde laadbak

Wij hebben een geïsoleerde laadbak op een verlaagd X-low chassis vervaardigd en gemonteerd. Deze opdracht hebben wij uitgevoerd in samenwerking met Coxx Mobile Systems. Dit project was een opdracht van GMS uit Alblasserdam. Dit bedrijf is actief in de archiefsector. GMS digitaliseert de meest uiteenlopende archiefcollecties. Van dossiers en boeken tot microfilms en van handschriften tot negatie


» Bekijk project

Schadeherstel in onze truckspuiterij

Wij herstellen alle schade aan uw voertuig in ons spuiterij. Onze professionele schadeherstellers zorgen ervoor dat schade aan de carrosserie technisch en cosmetisch vakkundig wordt hersteld. Daarnaast verzorgen wij de afhandeling van de schade met uw verzekeraar, krijgt u vooraf altijd een prijsopgaaf en zorgen wij voor vervangend vervoer. Zo ondervindt u minimale hinder en kunt u door met ondernemen!

Visitekaartje

Uw wagenpark is het visitekaartje van uw bedrijf. Een consequente doorvoering van uw huisstijl in uw wagenpark zorgt voor herkenning op de weg. Ook bij uitbreiding van uw wagenpark is het daarom belangrijk om uw huisstijl toe te passen.

Plywood-carrosserie met achtersluitende laadklep

Aan aardappelhandel en transportbedrijf Aleman uit Ouddorp hebben wij een zeer luxe Plywood-carrosserie mogen leveren. Op een Volvo FM chassis hebben een Plywood laadbak vervaardigd. Om aan een binnenhoogte van 2750 mm te komen moest het hulpraam driedelig zijn. Voor de opbouw zijn 20 mm Plywood-panelen gebruikt. Het dak is voorzien van een geïsoleerd 40 […]


» Bekijk project

Spuitwerk

Ook voor het spuiten van keukens, binnendeuren, agrarische machines en overig industrieel spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

« Terug naar 'diensten'

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen