Aflevering luxe uitgeruste Lamberet Sr2 Green Liner

Janssens Transport

Bekijk alle foto's (6)
Bekijk alle foto's (6)

Janssens Transport uit Raamsdonksveer is een luxe uitgeruste Lamberet Sr2 Green Liner rijker. Het familiebedrijf is al vier generaties lang actief in transport en logistiek, zowel op nationaal als internationaal vlak. De nieuwe Lamberet Sr2 Green Liner heeft een inwendige hoogte van 2700 mm en is voorzien van het ATP-FRC certificaat.

De oplegger uit de Green Liner serie is aan de buiten- en binnenkant voorzien van vele extra’s. Binnenin de laadbak zijn 5 rails tegen het dak en 2 rails in de zijwand gemonteerd om de lading op de juiste manier te kunnen borgen. In de zijwand is een leddaglichtlamp met een 20 minuten schakelaar gemonteerd. Zo kan men ook veilig in het donker werken.

Voorzien van alle gemakken

Het vlakke achterkader met ingewerkte sluitingen ziet er niet alleen erg mooi uit, maar geeft ook netto 40 mm meer inwendige ruimte. In combinatie met de dubbelwerkende scharnieren draaien de deuren vlak tegen de zijwand aan en 160 mm van het achterkader. Dit voorkomt vervelende schades aan de deuren en deurrubbers. Voor het laden en lossen is gekozen voor een Dhollandia laadlift met een capaciteit van 2500 kg. De temperatuur wordt bewaakt door een Carrier Vector 1550 low-noise, voorzien van een datacold 600T.

SafeLights

De verlichting rondom is uitgevoerd in led. In de bovenbalk van het achterkader zijn Lamberet SafeLights Full-Led aangebracht. Deze SafeLights zorgen voor verlichting, remlicht, knipperlicht en werklampen voor het laadklepplatform. Dit geeft zowel meer veiligheid voor de chauffeur bij het laden en lossen, als ook voor medeweggebruikers. Verder is de oplegger voorzien van RVS spatschermen, 36 stuks palletkist, ventilatieluiken en in twee kleuren gespoten velgen.

Wij wensen Michael Janssens veel werkplezier met dit luxe stuk gereedschap!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (86)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!