Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Aflevering luxe uitgeruste Lamberet Sr2 Green Liner

Janssens Transport

Janssens Transport uit Raamsdonksveer is een luxe uitgeruste Lamberet Sr2 Green Liner rijker. Het familiebedrijf is al vier generaties lang actief in transport en logistiek, zowel op nationaal als internationaal vlak. De nieuwe Lamberet Sr2 Green Liner heeft een inwendige hoogte van 2700 mm en is voorzien van het ATP-FRC certificaat.

De oplegger uit de Green Liner serie is aan de buiten- en binnenkant voorzien van vele extra’s. Binnenin de laadbak zijn 5 rails tegen het dak en 2 rails in de zijwand gemonteerd om de lading op de juiste manier te kunnen borgen. In de zijwand is een leddaglichtlamp met een 20 minuten schakelaar gemonteerd. Zo kan men ook veilig in het donker werken.

Voorzien van alle gemakken

Het vlakke achterkader met ingewerkte sluitingen ziet er niet alleen erg mooi uit, maar geeft ook netto 40 mm meer inwendige ruimte. In combinatie met de dubbelwerkende scharnieren draaien de deuren vlak tegen de zijwand aan en 160 mm van het achterkader. Dit voorkomt vervelende schades aan de deuren en deurrubbers. Voor het laden en lossen is gekozen voor een Dhollandia laadlift met een capaciteit van 2500 kg. De temperatuur wordt bewaakt door een Carrier Vector 1550 low-noise, voorzien van een datacold 600T.

SafeLights

De verlichting rondom is uitgevoerd in led. In de bovenbalk van het achterkader zijn Lamberet SafeLights Full-Led aangebracht. Deze SafeLights zorgen voor verlichting, remlicht, knipperlicht en werklampen voor het laadklepplatform. Dit geeft zowel meer veiligheid voor de chauffeur bij het laden en lossen, als ook voor medeweggebruikers. Verder is de oplegger voorzien van RVS spatschermen, 36 stuks palletkist, ventilatieluiken en in twee kleuren gespoten velgen.

Wij wensen Michael Janssens veel werkplezier met dit luxe stuk gereedschap!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen