Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Licht geïsoleerde Ekeri oplegger voor transportbedrijf Eurobraam B.V.

Transportbedrijf Eurobraam B.V.

Transportbedrijf Eurobraam B.V. uit Wijchen vroeg ons een multifunctionele oplegger te leveren. Wij hebben de klant een licht geïsoleerde Ekeri oplegger met zijdeuren geadviseerd.

De oplegger kan via de achterkant en zijkant geladen en gelost worden. De trailer is uitgevoerd met een dubbelstock systeem, zodat deze ook zowel langs de achterkant en zijkant beladen kan worden. Deze uitvoering is zeer speciaal.

Via de in de zijkanten weggewerkte rails en het speciale vloerprofiel kan de lading met spanbanden vastgezet worden. De oplegger is voorzien van een TÜV XL ladingzekerheid certificaat.

Op verzoek van Eurobraam B.V. is het chassis in onze spuiterij in de bedrijfskleuren gespoten. Tevens zijn Alcoa Dura-Bright velgen gemonteerd. De ruimte in de wielbasis is voorzien van RVS gereedschapskisten.

Wij wensen Eurobraam B.V. veel veilige kilometers met de prachtige Ekeri-combinatie!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas vermarkt de producten van de Finse trailerbouwer Ekeri. Ekeri is Europees marktleider in laadbakken en opleggers voor zijbelading. Door middel van een innovatief systeem kan de hele zijkant van een trailer opengeklapt worden.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen