Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet SR2 Heavy-Duty koel-vriesoplegger voor transportbedrijf

Smits Transport & Logistiek

Wij werken al jarenlang voor Smits Transport & Logistiek (gespecialiseerd in opslag, distributie en vervoer van levensmiddelen) uit Strijen. Onlangs werd de vloot uitgebreid met een nieuwe Lamberet koel/vriesoplegger.

De oplegger die wij mochten leveren, is op maat gemaakt en voorzien van alle gewenste opties. De binnenzijde is voorzien van maximale afmetingen, een Dhollandia-laadklep en Carrier Vector koelmachine. De koelmachine wordt door middel van landstroom van stroom voorzien.

Lamberet-opleggers kenmerken zich door het uitstekende isolerende vermogen, ledig gewicht en ingenieus achterkader. Dit houdt in dat de achterdeuren in geopende positie 160 mm van het achterkader wegdraaien. Dit voorkomt schade aan de achterdeuren (rubbers) en achterkader. De exploitatiekosten vallen hierdoor erg gunstig uit.

In onze spuiterij hebben wij de oplegger in de bedrijfskleuren gespoten.

Wij bedanken Smits Transport & Logistiek voor het vertrouwen. Veel veilige kilometers en werkplezier!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen