Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet SR2 Greenliner oplegger voor DITO Transport

DITO Transport

Wij hebben een Lamberet SR2 Greenliner oplegger geleverd aan DITO Transport uit Rijswijk (Gelderland). De oplegger is volledig aangepast op de wensen en eisen van de opdrachtgever, zowel op het gebied van veiligheid als gebruikersgemak. Zo is de oplegger uitgerust met diverse systemen, zoals het WABCO optiLoad optiTurn. Dit systeem zorgt voor minder bandenslijtage, betere wendbaarheid, verlaging van het brandstofverbruik en het niet overbelasten van de trekas.

De Greenliner is voorzien van Lamberet Safe lights. De bovenbalk beschikt over extra knipperlichten, remlichten en werklampen die op het laadklepplateau zijn geprojecteerd. Ook bij deze oplegger zijn volledig vlakke achterdeuren toegepast. Dit levert 40mm extra inwendige binnenruimte op. Samen met de achterdeuren die 270 graden scharnieren en 160 mm van het achterkader wegdraaien is dit een zeer robuust systeem. In de praktijk blijkt dat dit weinig tot geen schade aan de achterdeuren oplevert. De achterdeuren zijn voorzien van gepatenteerde deurvasthouders. Om eenvoudig te kunnen laden en lossen is een onderschuivende laadklep gemonteerd. Lamberet heeft deze voorzien van robuuste aanslagen.

Het kopschot is voorzien van een Carrier Vector 1950 MT. De door Lamberet meegeleverde 240 liter tank met zowel links als rechts een vulopening, is beveiligd met een antidiefstal-korf.

Ondanks alle extra opties, blijft de SR2 Greenliner oplegger de lichtste in zijn soort. Dit komt door de constante doorontwikkeling van het product, composiet panelen en het modulaire chassis.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen