Lamberet SR2 Greenliner met veel aandacht voor details

Visgroothandel Adri & Zoon

Bekijk alle foto's (3)
Bekijk alle foto's (3)

Visgroothandel Adri & Zoon uit Yerseke is weer een Lamberet koel-/vries-oplegger rijker. De specialist in import en export van vis-, schelp-, en schaaldieren nam bij Carrosserie Elenbaas een Lamberet koel-/vries-oplegger af. De trailer is volledig naar de behoefte van de klant aangepast en ingericht op het type transport. Veiligheid, werkgemak en uitstraling waren onze uitgangspunten.

Om veilig te kunnen werken is het voertuig voorzien van Lamberet Safelights. Dit is bovenbalk-ledverlichting die het laadklepplateau bij het laden en lossen verlichten. Om achteropkomend verkeer te waarschuwen, zijn op de lichtbakken led-flitslampen gemonteerd. Een Lamberet-achterdeurslot gaat ladingdiefstal en ongewenste passagiers. Gepatenteerde deurvangers zorgen ervoor dat de deuren niet zomaar dicht kunnen vallen.

Complete binnenkant

Om de vracht veilig en makkelijk te kunnen vervoeren, zijn in de zijwand op twee hoogtes RVS semi geïntegreerde bindrails gemonteerd. De vloer is uitgevoerd in aluminium die rondom aan de stootlijsten is afgelast. Aan de achterkant zijn de afwaterpunten aangesloten op een slang en afsluiter. Het lekwater komt daardoor tijdens het rijden niet op de weg terecht. De laadklep is een extra lang plateau, namelijk 2000 mm. De koelmachine is vanuit de cabine te bedienen.

De Lamberet SR2 Greenliner is met oog voor detail afgewerkt. Zo zijn rvs spatschermen met tussenplaat achter de assen aangebracht en is gesloten zijafscherming gemonteerd. Op het zijkant-profiel zijn zijmarkeringslampen gemonteerd. De gespoten wielen zijn voorzien van rvs-wielringen en afweerdoppen.

Vele opties

Zoals we van Lamberet gewend zijn, zijn de achterdeuren volledig vlak. Dit is niet alleen een fraai gezicht, maar creëert ook 40mm meer inwendige binnenruimte. Samen met de achterdeuren die 270 graden scharnieren en 160 mm van het achterkader wegdraaien, is dit een zeer robuust systeem. Dankzij dit systeem komen schades aan de achterkant niet of nauwelijks voor. De achterdeuren worden in geopende stand vastgehouden door de gepatenteerde deurvasthouders. De versterkte aandock-constructie met zware rollen en afschoring naar het chassis toe zijn bij Lamberet standaard.

De oplegger is voorzien van een Carrier Vector 19 HE Multi-temp die wordt gevoed door een 240 liter aluminium brandstoftank, voorzien van twee vulopeningen, tankmeter en antidiefstalkorven.

Wij wensen Adri & Zoon veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (98)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!