Kloostrans kiest opnieuw voor een Lamberet Sr2 Greenliner

Kloostrans

Bekijk alle foto's (11)
Bekijk alle foto's (11)

Kloostrans uit Zelhem (Gelderland) heeft zich gespecialiseerd in het vervoer van (on)geconditioneerde levensmiddelen met een temperatuurrange van -25 °C tot +25°C van en naar Italië. De kracht ligt in het vervoer van deelpartijen, kleine zendingen met een strak tijdsschema. Kloostrans is ISO 22000 gecertificeerd. Met de nieuwe Lamberet Sr2 Greenliner kan het bedrijf opdrachten nog efficiënter verwerken. Kloostrans koos al eerder voor de kwaliteit van Lamberet.

Op verzoek van Kloostrans hebben wij deze Lamberet Sr2 Greenliner oplegger voorzien van specifieke opties. Zo is de laatste zes meter voorzien van een dubbel-stock laadvloer. De brandstoftank is naar achteren verplaatst om ruimte te maken voor een kist. In de wielbasis is alle ruimte benut door een volledig op maatgemaakte RVS-kist te monteren.

De oplegger in multi-temp uitvoering is ook voorzien van een zijdeur om snel pallets te kunnen lossen uit het diepvriescompartiment. Hier is ook goed de extreem goede isolatiewaarde te zien. Want ook in bloemenuitvoering en met een zijdeur heeft deze oplegger toch het ATP-FRC certificaat.

In de keuze voor een nieuw Lamberet voertuig speelde onder andere het lage gewicht mee. Op internationale ritten is dit erg belangrijk. De ingewerkte sluiting van 40mm, het strakke design en het slim uitgedachte achterkader zorgt voor meer inwendige ruimte. In combinatie met de dubbelwerkende scharnieren draaien de deuren vlak tegen de zijwand aan, 160 mm van het achterkader. Zo voorkomen we vervelende schades aan de deuren en deurrubbers. De temperatuur wordt bewaakt door een Carrier Vector 1950 multi-temp low-noise.

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (86)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!