Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Levering Lamberet Sr2 Greenliner aan Bulten Transport

Bulten Transport

Aan Bulten Transport hebben wij een Lamberet Sr2 Greenliner mogen leveren. De op schotelhoogte 1150 mm bestelde oplegger heeft een inwendige hoogte van 2650 mm en een binnenbreedte van 2495 mm bloemen breed. De oplegger voldoet in deze uitvoering aan de ATP-regel en wordt aangemerkt als FRC/FRC. De geteste isolatiewaarde van de oplegger is K=0.37.

Deze multitemp oplegger is uitgevoerd met vele opties die het werk makkelijker maken. Zo is er bijvoorbeeld een verplaatsbaar tussenschot gemonteerd. De luchtvering kan vanuit de laadbak worden bediend. Voor de binnenverlichting is de keuze gevallen op daglichtverlichting geschakeld door een 20 min. schakelaar. Deze is aangebracht in de rechterzijwand van de laadbak.

Veiligheid boven alles

De bovenbalk van het achterkader is voorzien van Lamberet SafeLights Full-Led. Deze bieden de volgende functies: top-verlichting, remverlichting, knipperlicht en werklampen voor laden lossen. Niet alleen de chauffeur heeft bij het laden en lossen voldoende licht. Ook weggebruikers die de trailer vanaf de achterkant naderen worden gewaarschuwd. Op specifieke wens van de klant zijn achterlichtbakken en -verlichting gemonteerd. Verder is de oplegger achter de assen, voorzien van een palletkist.

Aan alles is gedacht

Het vlakke achterkader met ingewerkte sluitingen ziet er niet alleen erg mooi uit, maar geeft ook netto 40 mm meer inwendige ruimte. In combinatie met de dubbelwerkende scharnieren draaien de deuren vlak tegen de zijwand aan en 160 mm van het achterkader. Zo voorkomen we vervelende schades aan de deuren en deurrubbers. De temperatuur wordt bewaakt door een Carrier Vector 1950 multi-temp low-noise. De koelmachine is voorzien van Frigomatics temperatuurregistratie.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen