Levering Lamberet Sr2 Greenliner aan Bulten Transport

Bulten Transport

Bekijk alle foto's (6)
Bekijk alle foto's (6)

Aan Bulten Transport hebben wij een Lamberet Sr2 Greenliner mogen leveren. De op schotelhoogte 1150 mm bestelde oplegger heeft een inwendige hoogte van 2650 mm en een binnenbreedte van 2495 mm bloemen breed. De oplegger voldoet in deze uitvoering aan de ATP-regel en wordt aangemerkt als FRC/FRC. De geteste isolatiewaarde van de oplegger is K=0.37.

Deze multitemp oplegger is uitgevoerd met vele opties die het werk makkelijker maken. Zo is er bijvoorbeeld een verplaatsbaar tussenschot gemonteerd. De luchtvering kan vanuit de laadbak worden bediend. Voor de binnenverlichting is de keuze gevallen op daglichtverlichting geschakeld door een 20 min. schakelaar. Deze is aangebracht in de rechterzijwand van de laadbak.

Veiligheid boven alles

De bovenbalk van het achterkader is voorzien van Lamberet SafeLights Full-Led. Deze bieden de volgende functies: top-verlichting, remverlichting, knipperlicht en werklampen voor laden lossen. Niet alleen de chauffeur heeft bij het laden en lossen voldoende licht. Ook weggebruikers die de trailer vanaf de achterkant naderen worden gewaarschuwd. Op specifieke wens van de klant zijn achterlichtbakken en -verlichting gemonteerd. Verder is de oplegger achter de assen, voorzien van een palletkist.

Aan alles is gedacht

Het vlakke achterkader met ingewerkte sluitingen ziet er niet alleen erg mooi uit, maar geeft ook netto 40 mm meer inwendige ruimte. In combinatie met de dubbelwerkende scharnieren draaien de deuren vlak tegen de zijwand aan en 160 mm van het achterkader. Zo voorkomen we vervelende schades aan de deuren en deurrubbers. De temperatuur wordt bewaakt door een Carrier Vector 1950 multi-temp low-noise. De koelmachine is voorzien van Frigomatics temperatuurregistratie.

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (86)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!