Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet oplegger met inwendige hoogte van 2700 mm

Brand & Van Rhoon Transport

Brand & Van Rhoon Transport uit Roelofarendsveen is één van de eerste afnemers van de gestuurde primeurs van Lamberet. Het betreft een gestuurde koel/vries oplegger met één gestuurde as.

De hoogte van een oplegger is in Nederland gelimiteerd tot 4 meter totale hoogte. De vraag naar een grotere inwendige hoogte neemt echter toe. Lamberet heeft daarom een oplegger ontwikkeld met een schotelhoogte van 1100 mm en een inwendige hoogte van 2700 mm en een gestuurde as. Deze oplegger is uitgevoerd voor transport van bloemen en voorzien van ingewerkte rails in de zijwand, een volledig aluminium vloer en vijf rails tegen het dak. Met deze opties is de oplegger ATP-gecertificeerd in de klasse FRC.

Aan de voorzijde is er een Thermo-King SLXi 300 koelmachine gemonteerd. Aan de achterzijde is een DHollandia onderschuiflaadkle met extra accu’s aangebracht.

Buiten de standaard geleverde opties (af fabriek vanuit Frankrijk) is de oplegger in Nederland klant-specifiek aangepast. Zo is de oplegger (boven- en onderbouw) in de kleuren van de huisstijl gespoten en de wielen in twee kleuren. In de wielbasis is een volledig uit RVS opgetrokken kist gemonteerd. Ook de spatschermen zijn in RVS uitgevoerd. De achterzijde is voorzien van lichtbakken met LED-verlichting. Bovenin het achterkader zijn 6 led-toplampen gemonteerd en aan de zijkanten (onder en boven) in het zijkantprofiel zijmarkeringslampen.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen