Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet koelvries oplegger met Joloda Hydraroll rollenbanen

RTR koeltrailerverhuur

Aan RTR koeltrailerverhuur leverden wij een Lambert oplegger die is voorzien van Joloda Hydraroll rollenbanen. Met deze rollenbanen is de insteek van de oplegger 2650 mm. De oplegger is voorzien van een Thermo-king SLXi 300-50 koelmachine die is aangesloten op een aluminium Lamberet brandstof tank van 240 liter.

De tank is links en rechts te vullen. De oplegger is voorzien van vele opties die het werken makkelijker maken. Zo zijn er naast de rollerbanen twee rvs rails in de zijwand en de vloer gemonteerd.

Om flexibel te kunnen laden en lossen is aan de achterzijde een 2500 kilo onderschuiflaadklep gemonteerd die door middel van een handpeer, vaste binnen-bediening en aan de buitenzijde is te bedienen. Aan de binnenzijde is LED verlichting ingebracht. Deze is via een schakelaar in de rechterzijwand te bedienen. In de wielbasis is een palletkist voor 36 euro pallets aangebracht.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen