Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet koel/vries oplegger met gestuurde as

Leon van `t Hof Transport

Aan Leon van `t Hof Transport uit Sint-Annaland leverden wij als primeur één van de eerste gestuurde Lamberet koel/vries oplegger met gestuurde as.

De hoogte van een oplegger is in Nederland gelimiteerd tot 4 meter totale hoogte. De vraag naar een grotere inwendige hoogte neemt echter toe. Lamberet heeft daarom een oplegger ontwikkeld met een schotelhoogte van 1100 mm en een inwendige hoogte van 2700 mm en een gestuurde as.

Deze oplegger met gestuurde as is uitgevoerd voor het transport van bloemen. De oplegger is voorzien van vijf rails aan de vloer en op het dak en een volledig ingewerkte rails in de zijwand. Door deze opties is de oplegger ATP-gecertificeerd in de klasse FRC. De toegepaste koelgroep is een Carrier Vector 1550 Low-Noise. De achterzijde is voorzien van een DHollandia 2.5 ton onderschuiflaadklep met extra accu’s. In de wielbasis is een custom made RVS pompwagen kist aangebracht.

Wij danken de familie van ’t Hof voor het vertrouwen en wensen het bedrijf veel rendabele kilometers toe!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen