Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet hufterproof opleggers voor verhuur

RTR koeltrailerverhuur

Aan RTR uit Barendrecht, verhuurder van geconditioneerde opleggers, hebben wij drie stuks Lamberet gestuurde heavy-duty opleggers geleverd.

De opleggers worden op basis van verhuur ingezet in de winkeldistributie. Een hufterproof-concept was daarom gewenst! Lamberet biedt dit aan in de vorm van de Heavy-Duty uitvoering. Dit houdt in: verzwaarde vloerconstructie en verzwaarde polyester binnenbeplating voor het vele laden en lossen.

Zoals we van Lamberet gewend zijn, zijn de achterdeuren volledig vlak. Dit is niet alleen een fraai gezicht, maar creëert ook 40mm meer inwendige binnenruimte. Samen met de achterdeuren die 270 graden scharnieren en 160 mm van het achterkader wegdraaien, is dit een zeer robuust systeem. Onze ervaring is dat er weinig tot geen achterschades zijn bij dit systeem. De achterdeuren worden in geopende stand vastgehouden door de gepatenteerde deurvasthouders. De versterkte aandock-constructie met zware rollen en afschoring naar het chassis toe zijn bij Lamberet standaard.

Lamberet Safelight: voor optimale veiligheid

Naast dat de Lamberet Safelights aan de bovenzijde van het achterportaal er fraai uitzien, vergroot dit ook de veiligheid en het werkgemak. Aan de buitenkanten zijn extra led-knipperlichten en led top- en remlichten gemonteerd. Om de veiligheid en bruikbaarheid tijdens het werken in het donker te vergroten zijn in het midden led-werklampen gemonteerd. Deze schijnen op het plateau van de laadklep en kunnen worden bediend door de hoofdschakelaar van de laadklep.

Koeling

De oplegger is voorzien van een Thermo King SLXi 300. Deze machine aangedreven door de 240 liter aluminium tank, meegeleverd door Lamberet. De tank is voorzien van twee vulopeningen, tankmeter en antidiefstalkorven.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen