Lamberet Safelight voor veilig laden en lossen

Bekijk alle foto's (2)

Door de 24-uurs economie wordt steeds meer in het donker gewerkt. Goede verlichting is hierbij onmisbaar. Alleen zo is veilig werken voor de chauffeur en omstanders nodig. Het Franse merk Lamberet heeft hier een speciale verlichtingsoptie, Lamberet Safelights, voor ontwikkeld.

Lamberet Safelights worden aangebracht in de bovenbalk van het achterkader van een aanhanger en heeft de volgende functies: de buitenste lampen zijn extra led-knipperlichten, de middelste lampen zijn top- en remlichten, de binnenste lampen zijn led-verstralers welke geprojecteerd zijn op het laadplatform, geschakeld door de hoofdschakelaar van de laadklep.

De beugels waarop de Lamberet Safelights worden geïnstalleerd zijn schokbestendig en kan 180° graden draaien door middel van het gepatenteerde Lamberet retraction system. De lampen zelf bestaan uit led-verlichting van het merk HELLA Shapeline. Bediening gaat eenvoudig via de ingebouwde SuperSeal connector.

Meer info?

Offerte-aanvraag

Gegevens product

L x B x H (in cm)
Specifieke wensen/eisen mbt vervoer, soort opbouw, laadklep en/of -kraan etc.
Bezig met versturen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het installeren van Lamberet Safelights? Bel naar 0166-612 310 of mail naar info@elenbaas.nl voor meer informatie. Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte.

Naar overzicht