Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Neusje van de zalm voor Polskamp Meat Industrie

Polskamp Meat Industrie

Aan Polskamp Meat Industrie uit Ermelo hebben wij een Lamberet Heavy-Duty stuuras oplegger mogen leveren. Het betreft een zeer luxe en degelijke variant die speciaal voor distributie is ontworpen.

Het doel van deze oplegger is goed terug te zien in de versterkte vloer, zijwanden en het ingenieus RVS achterkader. Dit houdt in dat de ingewerkte sluiting van 40mm, het strakke design en het slim uitgedachte achterkader voor meer inwendige ruimte zorgen. In combinatie met de dubbelwerkende scharnieren draaien de deuren vlak tegen de zijwand aan, 160 mm van het achterkader. Zo worden vervelende schades aan de deuren en deurrubbers voorkomen.

De onderbouw is luxe uitgevoerd met een bodystyling van veap-shield, Alcoa Dura-Bright velgen en rvs lichtbakken met dubbele led-achterlichten. In de SR2 plaat is ruimte gemaakt voor de achterzicht-camera. In de bovenbalk van het achterkader zijn Lamberet Safe-Lights full-LED gemonteerd (knipper-, top-, rem- en extra achteruitrijlampen).

Zeer hoge isolatiewaarde

Om efficiënt te transporteren wordt het isolerend vermogen van geconditioneerde opleggers steeds belangrijker. Het voordeel van polyesterpanelen is dat zij in vele gevallen een 16% beter isolatiewaarde hebben. Door de hoge kwaliteit van het schuim hebben deze een extreem lange levensduur. Het behalen van de FRC termijn van 12 jaar is dan ook geen enkel probleem. Door de lage inbouwhoogte van het stuursysteem is het niet nodig om de nek van het chassis in de vloer in te werken. Dit heeft een extra bijkomend positief effect op de isolatiewaarde. Om het geheel op temperatuur te brengen en houden is een Carrier Vector HE 19 gemonteerd.

De isolatiewaarde en het ontwerp van de oplegger resulteren samen in een lage TCO (minder schade, minder brandstof, minder onderhoud).

Het geheel is door Van Winkoop truckspuiterij in de bekende Polskamp-kleuren gespoten.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen