Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet Frigoline Plancher laadbak voor fijnmazige distributie

Jocotrans B.V.

Aan Jocotrans B.V. uit Bodegraven hebben wij onlangs een Lamberet Frigoline Plancher laadbak af mogen leveren. De laadbak is gemonteerd op een Renault Master Platform cabine. Dit voertuig is in Nederland nog niet heel bekend, maar kent vele voordelen ten opzichte van een chassis cabine of geïsoleerde bestelbus.

Zo zijn de vloerhoogte en het eigen gewicht extreem laag. Door de lage vloerhoogte is er geen laadklep nodig. Door het lage eigen gewicht is het volume hoog. De laadbak is eenvoudig over te bouwen op een volgend voertuig. De isolatiewaarde van de Lamberet Frigoline Plancher is hoog. Om deze redenen worden dit type voertuig steeds vaker ingezet voor fijnmazige distributie.

Voor Jocotrans hebben wij de laadbak voorzien van een aluminium vloer en de wielkasten bekleed met RVS. Het achterkader kan volledig openen. Om lading op verschillende niveaus vast te zetten zijn rails op diverse hoogtes aangebracht. Ook is een oprijramp gemonteerd. De laadbak is in onze eigen spuiterij voorzien van de juiste kleur.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen