Gestuurde Lamberet oplegger voor TBS Shipsupplies

TBS Ship Supplies

Bekijk alle foto's (6)
Bekijk alle foto's (6)

Aan TBS Shipsupplies uit Terneuzen hebben wij opnieuw een Lamberet gestuurde oplegger geleverd.

De oplegger maakt nog niet zo lang deel uit van het Lamberet-assortiment. De range X-City heeft 3 lengte-varianten voor 24, 27 of 33 pallets met verschillende as- en stuuras-configuraties. De oplegger die aan TBS is geleverd is een 13600 mm variant met één stuuras op as drie en een liftas op as één. Dit is gebaseerd op een 1150 mm schotelhoogte met 2600 mm inwendige hoogte. Er zijn geen uitsparingen in de vloer gemaakt. Dit komt ten goede aan de isolatiewaarde. De oplegger in multi-temp is gecertificeerd op FRC/FRC.

Rendabel en efficiënt

De oplegger is van vele praktische en efficiënte opties voorzien, met als doel de transportwerkzaamheden goed en rendabel uit te kunnen voeren.  Aan de achterzijde is een stekker voor de nachtstroom van de koelmachine aangebracht. Voor het laden en lossen is een Dhollandia 2500 kg laadklep gemonteerd. Aan de voorzijde is een Carrier Vector 1950 MT met 240 liter Lamberettank aangebracht. Deze is links en rechts te vullen. Uiteraard is er ook aan de veiligheid van de chauffeur en medeweggebruikers gedacht. Zo is de bovenbalk van het achterkader voorzien van Lamberet full led safe-lights (knipper, top, rem en werklampen voor het laadklepplatform).

Wij wensen TBS Shipsupplies veel werkgemak en efficiënte kilometers toe met deze gestuurde oplegger!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (86)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!