Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Gestuurde Lamberet oplegger voor TBS Shipsupplies

TBS Ship Supplies

Aan TBS Shipsupplies uit Terneuzen hebben wij opnieuw een Lamberet gestuurde oplegger geleverd.

De oplegger maakt nog niet zo lang deel uit van het Lamberet-assortiment. De range X-City heeft 3 lengte-varianten voor 24, 27 of 33 pallets met verschillende as- en stuuras-configuraties. De oplegger die aan TBS is geleverd is een 13600 mm variant met één stuuras op as drie en een liftas op as één. Dit is gebaseerd op een 1150 mm schotelhoogte met 2600 mm inwendige hoogte. Er zijn geen uitsparingen in de vloer gemaakt. Dit komt ten goede aan de isolatiewaarde. De oplegger in multi-temp is gecertificeerd op FRC/FRC.

Rendabel en efficiënt

De oplegger is van vele praktische en efficiënte opties voorzien, met als doel de transportwerkzaamheden goed en rendabel uit te kunnen voeren.  Aan de achterzijde is een stekker voor de nachtstroom van de koelmachine aangebracht. Voor het laden en lossen is een Dhollandia 2500 kg laadklep gemonteerd. Aan de voorzijde is een Carrier Vector 1950 MT met 240 liter Lamberettank aangebracht. Deze is links en rechts te vullen. Uiteraard is er ook aan de veiligheid van de chauffeur en medeweggebruikers gedacht. Zo is de bovenbalk van het achterkader voorzien van Lamberet full led safe-lights (knipper, top, rem en werklampen voor het laadklepplatform).

Wij wensen TBS Shipsupplies veel werkgemak en efficiënte kilometers toe met deze gestuurde oplegger!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen