Plywood Carrosserie gemonteerd op een DAF LF bakwagenchassis

JMT International

Bekijk alle foto's (5)
Bekijk alle foto's (5)

Aan JMT International hebben wij een Plywood Carrosserie geleverd. Deze is gemonteerd op een DAF LF bakwagenchassis.

JMT is het grootste meubel- en tapijttegelverhuurbedrijf van Europa. Het event- en beursmeubilair wat JMT levert wordt vooral ingezet op evenementen, beurzen, tentoonstellingen en congressen. JMT en Carrosserie Elenbaas doen al meer dan 30 jaar tevreden zaken met elkaar.

Optimale bescherming

Carrosserie Elenbaas heeft een Plywood carrosserie vervaardigd. Zoals elke klant heeft ook JMT graag dat de aangeschafte laadbakken lange tijd meegaan. Deze garantie geven wij elke klant graag! Het lage driedelige hulpraam is daarom aan de zijkanten en aan het kopschot voorzien van een zogenaamde badkuipconstructie. Deze constructie zorgt voor optimale bescherming tegen de impact van de pompwagen en heftrucks.

Praktische indeling

Tegen het dak en in de vloer zijn diverse rails aangebracht om de lading te kunnen borgen. Per zijde zijn twee zware ladingogen bevestigd om de meereizende heftruck goed vast te kunnen zetten. In de vrije ruimte aan de rechterzijde is een op maat gemaakte RVS gereedschapskist geïnstalleerd.

Op maat gemaakt DAF LF bakwagenchassis

Aan de achterzijde van de laadbak is een heavy-duty achtersluitende laadklep met volledig sluitend laadklep-plateau geïnstalleerd om de goederen en benodigde attributen goed, snel en veilig te kunnen laden en lossen. De truck, laadbak en aanbouwdelen zijn in onze eigen spuiterij en designafdeling voorzien van bestickering in de JMT huisstijl. Handig dat de bakwagen op één adres van A tot Z afgewerkt kon worden!

Wij wensen JMT veel goede zaken en kilometers toe met deze eyecatcher!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Als carrosseriebouwers met jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen om kunnen zetten in een ontwerp op maat.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Als carrosseriebouwers met jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen om kunnen zetten in een ontwerp op maat.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Elenbaas projecten

Elenbaas projecten (99)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!