Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Plywood Carrosserie gemonteerd op een DAF LF bakwagenchassis

JMT International

Aan JMT International hebben wij een Plywood Carrosserie geleverd. Deze is gemonteerd op een DAF LF bakwagenchassis.

JMT is het grootste meubel- en tapijttegelverhuurbedrijf van Europa. Het event- en beursmeubilair wat JMT levert wordt vooral ingezet op evenementen, beurzen, tentoonstellingen en congressen. JMT en Carrosserie Elenbaas doen al meer dan 30 jaar tevreden zaken met elkaar.

Optimale bescherming

Carrosserie Elenbaas heeft een Plywood carrosserie vervaardigd. Zoals elke klant heeft ook JMT graag dat de aangeschafte laadbakken lange tijd meegaan. Deze garantie geven wij elke klant graag! Het lage driedelige hulpraam is daarom aan de zijkanten en aan het kopschot voorzien van een zogenaamde badkuipconstructie. Deze constructie zorgt voor optimale bescherming tegen de impact van de pompwagen en heftrucks.

Praktische indeling

Tegen het dak en in de vloer zijn diverse rails aangebracht om de lading te kunnen borgen. Per zijde zijn twee zware ladingogen bevestigd om de meereizende heftruck goed vast te kunnen zetten. In de vrije ruimte aan de rechterzijde is een op maat gemaakte RVS gereedschapskist geïnstalleerd.

Op maat gemaakt DAF LF bakwagenchassis

Aan de achterzijde van de laadbak is een heavy-duty achtersluitende laadklep met volledig sluitend laadklep-plateau geïnstalleerd om de goederen en benodigde attributen goed, snel en veilig te kunnen laden en lossen. De truck, laadbak en aanbouwdelen zijn in onze eigen spuiterij en designafdeling voorzien van bestickering in de JMT huisstijl. Handig dat de bakwagen op één adres van A tot Z afgewerkt kon worden!

Wij wensen JMT veel goede zaken en kilometers toe met deze eyecatcher!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen