Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Open laadbak met autolaadkraan PK 19.001 SLD5 B

Bouwbedrijf Rijk

Voor Bouwbedrijf Rijk uit Heinkenszand hebben we samen met MAN dealer van Dorst uit Goes, dit mooie voertuig met de autolaadkraan PK 19.001 SLD5 B mogen bouwen.

De open laadbak is zo laag als mogelijk opgebouwd en voorzien van een V-randprofiel. Daarin zijn bindringen geïntegreerd die een capaciteit hebben van 2500 kilo. De aluminium zijborden kunnen bij breedtelading worden opgeborgen in afsluitbare RVS gereedschapskisten. Verder is alle ruimte benut voor opberging van hijsgereedschap en stophout. Dit is uitgevoerd in RVS kisten. Hierdoor ontstaat een dichte zijafscherming. Verder zijn er twistlocks gemonteerd op de maat van 20’ container. De laadvloer is voorzien van rongstraten.

De carrosserie is gescopeerd. Sommige cabinedelen zijn in onze eigen spuiterij in de huisstijl afgespoten. De bestickering is in onze studio ontworpen en op de cabine aangebracht.

Palfinger autolaadkraan PK 19.001 SLD5 B

De Palfinger autolaadkraan is van het type PK 19.001 SLD5 B. Dit nieuwe kraantype blinkt uit door zijn lage eigen gewicht en geringe inbouwruimte. De kraan is voorzien van radiografische bediening met start/stop, werklamp aan/uit en automatische toerental regeling op de zender. Verder is het HPSC stabiliteitsbewakingssysteem toegepast. Bij dit systeem berekenen sensoren in de stempelpoten de maximale hefcapaciteit van de kraan.

De kraan is standaard voorzien van het Palfinger KTL systeem (Kathodische Dompelbad Behandeling). Dit staat garant voor een super conservering (ook in de holle ruimten) en draagt eraan bij dat de kraan in barre omstandigheden er na jaren nog goed uitziet.

We wensen bouwbedrijf Rijk veel gemak en plezier met dit prachtig stuk gereedschap!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud. Ook voor service en PALKEUR keuringen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Jean-Paul Elenbaas, verkoper binnendienst. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen