Open laadbak met autolaadkraan PK 19.001 SLD5 B

Bouwbedrijf Rijk

Bekijk alle foto's (17)
Bekijk alle foto's (17)

Voor Bouwbedrijf Rijk uit Heinkenszand hebben we samen met MAN dealer van Dorst uit Goes, dit mooie voertuig met de autolaadkraan PK 19.001 SLD5 B mogen bouwen.

De open laadbak is zo laag als mogelijk opgebouwd en voorzien van een V-randprofiel. Daarin zijn bindringen geïntegreerd die een capaciteit hebben van 2500 kilo. De aluminium zijborden kunnen bij breedtelading worden opgeborgen in afsluitbare RVS gereedschapskisten. Verder is alle ruimte benut voor opberging van hijsgereedschap en stophout. Dit is uitgevoerd in RVS kisten. Hierdoor ontstaat een dichte zijafscherming. Verder zijn er twistlocks gemonteerd op de maat van 20’ container. De laadvloer is voorzien van rongstraten.

De carrosserie is gescopeerd. Sommige cabinedelen zijn in onze eigen spuiterij in de huisstijl afgespoten. De bestickering is in onze studio ontworpen en op de cabine aangebracht.

Palfinger autolaadkraan PK 19.001 SLD5 B

De Palfinger autolaadkraan is van het type PK 19.001 SLD5 B. Dit nieuwe kraantype blinkt uit door zijn lage eigen gewicht en geringe inbouwruimte. De kraan is voorzien van radiografische bediening met start/stop, werklamp aan/uit en automatische toerental regeling op de zender. Verder is het HPSC stabiliteitsbewakingssysteem toegepast. Bij dit systeem berekenen sensoren in de stempelpoten de maximale hefcapaciteit van de kraan.

De kraan is standaard voorzien van het Palfinger KTL systeem (Kathodische Dompelbad Behandeling). Dit staat garant voor een super conservering (ook in de holle ruimten) en draagt eraan bij dat de kraan in barre omstandigheden er na jaren nog goed uitziet.

We wensen bouwbedrijf Rijk veel gemak en plezier met dit prachtig stuk gereedschap!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Palfinger projecten

Palfinger projecten (42)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!