Multi-temperatuur-scheidingssysteem van Lamberet wint innovatie award

Bekijk alle foto's (1)

Lamberet en dochteronderneming Kerstner zijn van 20 tot 27 september aanwezig op de IAA in Hannover. Samen presenteren ze hun oplossingen voor gekoeld transport met ‘verhoogde efficiëntie’. Lamberet is te vinden in hal 27, stand A31. Ook wij zijn op de beurs aanwezig.

De Franse carrosseriebouwer presenteert op de IAA maar liefst zeventien modellen. Vooral de innovaties trekken de aandacht. Lamberet en Kerstner onthullen niet minder dan twaalf wereldpremières. Zes van de innovaties werden genomineerd voor de prestigieuze Trailer Innovation Awards. Deze worden uitgekozen door een jury bestaande uit de internationale pers die 16 landen vertegenwoordigt.

Het nieuwe Ergowall multi-temperatuur-scheidingssysteem is een winnaar in de categorie Component. De prijs wordt vrijdag 21 september uitgereikt door de voorzitter van de Vereniging van Duitse Voertuigfabrikanten (VDA).

Multi-temperatuur-scheidingssysteem

Producten zoals voedsel of medicijnen moeten onder verschillende, gecontroleerde temperaturen vervoerd worden. Dit vereist voertuigen die temperaturen van -28 ° C tot + 22 ° Celsius kunnen beheersen. De verschillende compartimenten moeten waterdicht, instelbaar, gemakkelijk te verplaatsen en compatibel met de beperkingen van intensieve exploitatie zijn. Het nieuwe Ergowall multi-temperatuur-scheidingssysteem voldoet aan al deze eisen. Het systeem is gemaakt van hoogwaardige isolatie van hardschuim, voorzien van slijtvaste polycarbonaatcoating van militaire kwaliteit. Door het flexibele hartvormgeheugen is het systeem niet te vormen. Het sluit zelf in lage en hoge positie.

Officieel importeur

Sinds 2010 zijn wij namelijk officieel importeur van Lamberet voor de Nederlandse markt. Wij leveren en bouwen koel- en vriescarrosseriën en opleggers en Kerstner-bedrijfswagen isolatiekits van Lambert. Tijdens de IAA presenteren wij onze expertise dan ook samen met de bekende Franse carrosseriebouwer. Zo zoomen we o.a. in de vele oplossingen voor stedelijke distributie.

Stuur een e-mail naar laurens@elenbaas.nl indien u op voorhand een afspraak voor een bezoek aan onze stand wilt maken. Vrijkaarten voor de show zijn via info@elenbaas.nl verkrijgbaar.

Naar overzicht