Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 
Elenbaas_nr1

De nummer 1 in body building

Oplossingen in maatwerk

Carrosseriebouw

Ieder type lading vraagt om specifieke oplossingen. Als maatwerkspecialist in het bouwen van carrosserieën springen wij daar graag op in. Mede door onze ervaring en specialisaties in carrosseriebouw onder eigen naam, het leveren/monteren van Palfinger kranen, het leveren van Lamberet koel-/vriescarrosserieën en leveren en installeren van laadbakken en opleggers voor zijbelading van het Finse merk Ekeri staan wij inmiddels bekend als de nummer 1 in body building.

Verkoop

Carrosseriebouw is onze specialiteit. U heeft echter niet altijd een gemodificeerde of op maat gebouwde carrosserie nodig. Ook daar springen we als one-stop-shop graag op in. Wij leveren namelijk ook standaard carrosserieën, aanhangers en accessoires. Het is daarbij interessant om te weten dat wij ook de standaard carrosserie kunnen overspuiten in iedere kleur. Ook de belettering nemen wij op uw verzoek voor onze rekening.

Reparatie

Als one-stop-shop mag ook een werkplaats niet ontbreken. In onze werkplaats vindt u deskundige monteurs die allerhande reparaties aan uw carrosserie uitvoeren. Wist u trouwens dat wij een 24-uurs service hebben? Met onze compleet ingerichte servicewagen bieden wij service op locatie. Nog een bewijs dat service en kwaliteit bij ons voorop staan.

Onderhoud

Vanuit onze professionele werkplaats wordt ook onderhoud uitgevoerd. Denk hierbij aan periodiek onderhoud aan uw carrosserie, maar zeker ook aan de verplichte periodieke keuringen. Zo voeren wij voor u de jaarlijkse keuring van de laadklep (LPK) en/of de jaarlijkse keuring van de autolaadkraan (PALKEUR) uit.

« Terug naar 'diensten'

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen