Lamberet City-Frigo: maatwerkoplossing voor stedelijke distributie

Bekijk alle foto's (2)

Op de alsmaar toenemende vraag naar wendbare (gestuurde) opleggers waarmee door toeleveranciers kan worden voorzien in de stedelijke distributie heeft Lamberet met de City-Frigo een passend antwoord gevonden. Deze multifunctionele en dynamische opleggers zijn leverbaar in een10.10, een 11.20 & een 13.60 meter uitvoering. Dé oplossing voor stadsdistributie van Lamberet is in alle variaties te bestellen, dus zowel met mono-temp als multi-temp  onderschuivende of achter-sluitende laadklep plus met traditionele brandstof & alternatieve brandstof. Met maatwerk bedoelt dit topmerk immers ook echt 100% inspelen op de specifieke wensen en concrete behoeften van de klant.

Next level geconditioneerde oplegger

Naast de diverse afmetingen van de achterdeuren of roldeur die elk diepvries geschikt zijn en laadklep-opties blinkt de Lamberet City-Frigo zoals de naam al doet vermoeden, ook uit op het gebied van isolerend vermogen. De hoogwaardige polyesterpanelen die Lamberet voor de opbouw van haar nieuwe range gestuurde opleggers toepast hebben gemiddeld een ruim 15% betere isolatiewaarde dan andere merken. Door de kwaliteit van de volschuim isolatie heeft de koelopbouw een extreem lange levensduur. Het behalen van de FRC-termijn van 12 jaar is dan ook geen enkel probleem. De lage inbouwhoogte van het stuursysteem zorgt ervoor dat het niet nodig is om de nek van het chassis in de vloer te integreren. De ononderbroken laadvloer draagt ook weer bij aan de extreem hoge isolatiewaarde bij een laag energieverbruik voor geconditioneerd transport. De isolatiewaarde en het ontwerp van de oplegger bij elkaar zorgen voor een lage TCO: minder schade, minder brandstof en minder onderhoud. Precies zoals onze klanten het graag zien.

Uitgekiende laadconstructie

Naast de enorme wendbaarheid en optimale isolatie van de geconditioneerde laadruimte biedt de nieuwe serie Lamberet City-Frigo gestuurde opleggers nog een aantal aantrekkelijke voordelen. Neem de volledig vlakke achterdeuren die op een dusdanige manier zijn gemonteerd dat er maar liefst 40mm meer binnenruimte ontstaat. Tel daarbij op dat de achterdeuren 270 graden kunnen scharnieren en dat ze 160 mm van het achterkader wegdraaien en je ziet direct in wat voor voordelen dit met zich meebrengt bij het laden en lossen. De achterdeuren worden in geopende stand vastgehouden door de gepatenteerde deurvasthouders. De versterkte aandock-constructie met zware rollen en afschoring naar het chassis toe zijn bij Lamberet standaard. Met name in drukke binnensteden en smalle straatjes zorgt dit alles bij elkaar voor veel gemak voor uw chauffeur en zijn/haar bijrijder. Bovendien verkleint het de kans op schades aan de lading en aan uw oplegger aanzienlijk.

Extra veiligheid en werkgemak door slimme verlichting

Om nog beter en veiliger te kunnen manoeuvreren door het drukke verkeer en in smalle straten en stegen en voor extra werkgemak bij het laden en lossen, zijn de Lamberet Safelights aan de bovenzijde van het achterportaal even fraai als handig. Aan de buitenkant van de laaddeuren zijn extra led-knipperlichten en top- en remlichten gemonteerd. Om de veiligheid tijdens werken in het donker te vergroten zijn in het midden van het achterkader ledlampen gemonteerd. Deze schijnen op het plateau van de laadklep en kunnen worden bediend door de hoofdschakelaar van de laadklep.

Als Lamberet-importeur zijn wij u graag van dienst!

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van deze nieuwe generatie gestuurde opleggers van Lamberet en wilt u meer weten over alle optiemogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij maken op basis van uw wensen graag een maatwerkvoorstel.


Naar overzicht