Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Groot volume carrosserie met spanzeilen voor Rijnart Internationaal Transport BV

Rijnart Internationaal transport

Voor onze gewaardeerde klant Rijnart Internationaal Transport BV uit Roosendaal heeft Carrosserie Elenbaas weer een groot volume carrosserie mogen leveren. De carrosserie is gemonteerd op een Scania chassis cabine. De carrosserieën zijn specifiek volgens de eisen en wensen van Rijnart Transport vervaardigd.

Zo zijn de portalen van de Elenbaas laadbakken niet aan het frame geschroefd, maar gelast. Dit met als doel om voldoende strekte te creëren. Het grondraam is driedelig opgebouwd om de gewenste insteek van 3 meter te creëren. Dit in combinatie met een geïsoleerd dak. De carrosserie is tevens voorzien van: een onderbouwkoppeling, opklapbare bumper, aluminium zijborden in combinatie met anti-diefstal spanzeilen. Voor een strakke, maar ook chique afwerking, is gekozen voor RVS-spatschermen en per zijde één gereedschapskist. De opbouwen zijn voorzien van een TUV-ladingzekerheid certificaat.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen