Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Schuifzeilenoplegger voor CZAV

CZAV

CZAV heeft gekozen voor een door Carrosserie Elenbaas op maat gemaakte schuifzeilenoplegger. CZAV gebruikt de robuuste maar ook gebruiksvriendelijke schuifzeilenoplegger voor zware ladingen en intensief gebruik.

Zo hebben wij het volgende mogen leveren: twee-assige oplegger chassis met tien tons SAF-assen. Deze zijn voorzien van het ATIS automatisch corrigerend bandenspanningssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de banden altijd op de juiste spanning staan. Dit zorgt voor minder brandstofverbruik, langere levensduur van de banden en een bijna uitgesloten kans op klapbanden.

Randprofiel

Om tijd te besparen met het laden en lossen is er een speciaal randprofiel ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat de rongen op iedere gewenste positie gezet kunnen worden, spanbanden onder alle hoeken en ook bij gesloten zeilen geborgd kunnen worden in het randprofiel. Samen met het FLEXSTRAP systeem maakt dit dat één persoon vele malen sneller kan laden en zekeren. De achterzijde is voorzien van een meeneemheftruck-constructie met pneumatische bediening. De oplegger is verder voorzien van een volledig ADR-pakket, TUV-ladingzekerheid certificaat, vier rails op de vloer en het dak en twee luxe RVS-kisten.

De bestickering is volledig in onze eigen designafdeling aangebracht. Voor deze order geldt dan ook het principe ‘one-stop-shopping’. Wij wensen CZAV veel veilige kilometers met deze multifunctionele oplegger.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen