Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Schuifzeil – rolzeil carrosserie op MAN TGM

Timmerfabriek Interieurbouw Wondergem

Voor Timmerfabriek – Interieurbouw Wondergem hebben wij een speciale schuifzeil/rolzeil carrosserie mogen bouwen op basis van een MAN TGM XL.

Om alle objecten die in de eigen werkplaats zijn gebouwd te kunnen vervoeren waren er specifieke eisen voor de carrosserie. Zo hebben wij de laadbak aan de linkerzijde voorzien van een schuifzeilconstructie. De rechterzijde is voorzien van een rolzeilconstructie. De aandrijving van het rolzeil wordt verzorgd door een aan het kopschot bevestigde 24V gelijkstroommotor met wormwieloverbrenging.

Praktische indeling

De achterzijde is volledig afgesloten door een Dhollandia laadklep welke ook gebruikt kan worden als oprijramp. Om een zo groot mogelijk inwendige hoogte te kunnen creëren is het hulpraam driedelig uitgevoerd met stalen wielbakken. De inwendige hoogte bedraagt hierdoor 2850 mm. De vloer is afgewerkt met hardhouten vloerdelen. Omdat er ook veel in de vroege morgen of in de avond geladen wordt, is het dak voorzien van drie LED-plafonnières en 2 LED-werklampen. Deze schijnen op het laadklepplatform. De complete combinatie is in eigen huis gespoten en voorzien van huisstijl.

Wij wensen Timmerfabriek – Interieurbouw Wondergem veel plezier en veilige kilometers met dit mooie stuk gereedschap!

« Projectoverzicht
Wij zijn specialist in