Open laadbak met Palfinger PK 12.501 SLD 5 autolaadkraan

Vema Timmerfabriek

Bekijk alle foto's (10)
Bekijk alle foto's (10)

Voor Vema Timmerfabriek BV uit Marknesse hebben wij deze openlaadbak met Palfinger autolaadkraan PK 12.501 SLD5 C mogen leveren. De kraan is in samenwerking met van Tilburg Bastianen DAF BV uit Roosendaal gemonteerd op een DAF FA CF290.

De kraan is voorzien van vele opties waaronder het feilloos werkende HPSC-E 360° stabiliteitsbewakingssysteem. De volledig variabele afstempelposities van dit systeem ontzorgen de bediener met de zekerheid dat er ten alle tijde met maximale prestaties stabiel gewerkt kan worden. De kraan is radiografisch te bedienen met een motor start/stop-systeem en automatische toerentalregeling, wat bijdraagt aan minder dieselolie verbruik.

Veiligheid

Een geïnstalleerd lichtpakket, namelijk ledverlichting op de steunpoten en een werklamp op de knik-giek van de autolaadkraan die bedienbaar is door middel van de afstandsbediening, zorgt ervoor dat ook veilig gewerkt kan worden in de avonduren en donkere dagen. Uiteraard is de kraan standaard voorzien van een KTL-dompelbad conservering.

Hoge capaciteit

Het grondframe van de open laadbak is driedelig uitgevoerd. Dit om een zo laag mogelijke laadvloer te realiseren. Deze is 1080 mm in combinatie met 60 serie banden. Tussen de cabine is een opberging gemaakt voor een ladder. Het kopschot is volledig in staal uitgevoerd en aan de binnenzijde geheel vlak, zodat het beschadigen van de lading tot een zeer minimum beperkt blijft. In het V-randprofiel zijn per zijde 10 bindogen aangebracht. Deze kunnen een capaciteit van 2500 kilo aan. Aan de achterzijde is een kogelkoppeling geconstrueerd met een capaciteit van 3500 kilo. De gehele carrosserie is geschoopeerd. Dit zorgt voor een zeer sterke conservering.

Wij wensen Vema Timmerfabriek veel veilige kilometers  toe met het bezorgen van hun geproduceerde kozijnen!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Palfinger projecten

Palfinger projecten (42)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!