Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Luxe werkpaard voor Maritiem B.V.

Maritiem B.V.

Van Maritiem B.V. uit Katwijk kregen wij de vraag een schuifzeilen carrosserie te vervaardigen. De vraag was om een carrosserie te leveren die minimaal 15 jaar meegaat. Voor ons als de ‘nummer 1 in bodybuilding’ is dat uiteraard geen probleem!

We hebben een driedelig hulpraam met wielbakken gemonteerd. De portalen zijn volledig gelast. In het hulpraam zijn twist lock posities voor 1x 20” of 2x 10” container zware rongpotten aangebracht. De keuze van de klant viel op een hardhouten vloer met een stalen omega. Tegen het dak zijn drie rails voor cargo-keepers gemonteerd. De deuren zijn inpandig. Per deurvleugel zijn twee opliggende sluitstangen aangebracht.

De onderbouw is luxe uitgevoerd met RVS spatschermen. De beschikbare ruimtes zijn opgevuld met RVS-kisten. Aan de rechterkant is een opbergplaats voor de rongen aangebracht. De carrosserie heeft een RVS-bumper.

Wij wensen Maritiem veel werkgemak met dit luxe werkpaard!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen