Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Plywood laadbak voor CZAV

CZAV

Wij kregen van CZAV weer het vertrouwen om samen een oplossing te bedenken voor het vervoeren van verschillende soorten lading. Dit betreft lading op pallets en kleine verpakkingen die in het magazijn worden verzameld. Vervolgens worden deze met rolkooien in de laadbak gereden.

De rolkooien worden aan de voorkant tegen het kopschot vastgezet. Het laden gebeurd via de achterzijde met behulp van de Dhollandia laadklep. Achter de rolkooien is een looppad gecreëerd. Hier kan de chauffeur vanaf de zijkant met behulp van de zijdeur en pneumatisch bediende looptrap in lopen.

Achter het looppad zijn rongpotten gemaakt, waar rongen in geplaatst kunnen worden. Bij een eventuele noodstop blijven de pallets in de Plywood laadbak op hun plaats staan. Als er geen rolkooien te vervoeren zijn, kunnen de rongen tegen het kopschot geparkeerd worden. De laadruimte is dan beschikbaar voor totale pallet belading.

De Plywood laadbak is voorzien van ledverlichting.

Het spuitwerk en het aanbrengen van de CZAV-huisstijl is geheel in eigen huis uitgevoerd. We kunnen hier dus met recht spreken over one-stop-shopping.

We wensen CZAV vele veilige kilometers toe!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen