Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Grootvolume Plywood doorlaadcombinatie

Heijboer transport

Aan Heijboer Transport uit Etten-Leur hebben wij een groot volume Plywood doorlaadcombinatie mogen leveren. Heijboer Transport kent alle ins en outs van de Engelse transportwereld.

De core business van het bedrijf is het verzorgen van begeleide transporten vanuit de Benelux naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland en vice versa. Met per week zo’n 110-120 vertrekken op Engeland en 30-40 op Ierland heeft Heijboer Transport zich ontwikkeld tot één van Nederlands grootste specialisten op dit gebied.

Op maat gemaakte doorlaadcombinatie

De motorwagencarrosserie is opgebouwd uit een driedelig hulpraam om een zo groot mogelijk inwendige hoogte te creëren. Bij dit voertuig is de insteekhoogte 2990 mm. Aan het hulpraam is een badkuipconstructie gemonteerd van 5 mm dik en 400 mm hoog om de impact van heftrucks en pompwagen goed te kunnen absorberen. De bovenbouw is opgebouwd uit plywood-panelen en een geïsoleerde dakplaat. Een set harmonicadeuren sluiten de achterzijde af. De bestaande middenas aanhangwagen is volledig nieuw opgebouwd op dezelfde wijze als de motorwagen.

Wij wensen Heijboer Transport veel veilige en rendabele kilometers toe!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen