Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Plywood carrosserie met zijkleppen

Kippenboerderij Sturm

Voor Kippenboerderij Sturm hebben wij een Plywood carrosserie gerealiseerd. Kippenboerderij Sturm is een legpluimveebedrijf met eierpakstation en is gelegen in hartje Walcheren in de provincie Zeeland. Het bedrijf is op 1 april 1959 opgericht door de familie Sturm. Tegenwoordig is het geen familiebedrijf meer, maar de opzet is al die jaren hetzelfde gebleven: eigen kippen, eigen eieren en deze zelf naar de klanten vervoeren.

Voor het MAN-chassis hebben wij een Plywood carrosserie gebouwd. Deze hebben wij aan beide zijden voorzien van twee kleppen. Aan de rechterzijde is een zijdeur gemonteerd welke toegang biedt aan de laadruimte. Onder de carrosserie is aan de linkerzijde een geïsoleerde kist gemonteerd. Verder is deze ruimte aan de linker- en rechterzijde afgesloten door een dichte onderrijbeveiliging. Dit is niet alleen voor het zicht. Het is ook van voordeel op de aerodynamica van het voertuig.

Praktisch

De vloer is voorzien van een waterdichte en makkelijk schoon te maken kunststof vloer met een antislip korrel. De laadbak wordt aan de achterzijde volledig afgesloten door een Dhollandia laadklepplateau. Deze is aan de buitenzijde volledig vlak.

Wij wensen Kippenboerderij Sturm veel veilige kilometers toe.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen